Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2021.02.05
Egyre többen szeretnének Dubajba és onnan még más távolabbi helyekre utazni, az Emirates ezért úgy döntött, hogy február 14-étől az eddigi kettőről háromra növeli járatai számát.

Így Magyarország és Dubaj között szerdán, szombaton és vasárnap közlekednek a repülők, és Dubajon keresztül a légitársaság hálózatán belül még 85 úti célra juthatnak el.

Az Emirates közlése szerint visszatér a First class Budapestre, a GDS-ben már foglalható az új járat, melynek típusa Boeing777-300ER, így ismét elérhető díjnyeretes First class szolgáltatásunk vasárnaponként.

Budapestről 15 óra 10 perckor indul és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban Az EK 112-es számú járat. Visszafelé az EK 111-es számú járat helyi idő szerint 10 óra 35 perckor száll fel és 13 óra 35 perckor érkezik Budapestre.

Mint írják továbbra is minden Emirates utasukat megajándékozzák a My Emirates Pass-szal, így ez most szuper lehetőség további értékesítésre.

Az irodák számára adott információk szerint mivel Sri Lanka kinyitott a turisták részére, így Colombo járatuk már foglalható a GDS-ekben. A jegyek eladásához az utasoknak meg kell felelniük bizonyos feltételeknek melyeket IDE kattintva találunk. Beutazással kapcsolatos információkat pedig a következő linken megtalálható: ITT

2021. január 31-től minden utasnak aki Dubajba utazik Budapestről rendelkeznie kell egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel. Ez vonatkozik az átszálló utasokra is. További információkat ide kattintva található.