Bódi Ágnes
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.09.26
A "Turizmus saját érdekképviselete" csoport szervezésében létrejött "Mentsük meg a turizmust" első békés demonstrációiján mi is ott voltunk: https://szeretunkutazni.hu/2020/09/16/atveszik-a-peticiot-a-demonstraloktol-turizmus/

Majd következett a második alkalom, amelyet a Budai Vár Dísz-terére szerveztek. A Kormány által kijelölt két fős delegáció megjelent az előre egyeztetett időpontban.

Az átadás-átvételi jegyzőkönyvet is aláírták. A demonstrálók képviselői kérvényezték, hogy 8 napon belül jelöljék ki azokat, akikkel érdemben tudnak tárgyalni és dönteni az ügyükben a lehető leghamarabb.

Ugyanakkor egy kerekasztal megbeszélést is kezdeményeztek. A turizmusban dolgozók követeléseiket megfogalmazó petíciót több mint 3000-en írták alá.

Friss információ:

Zilzer Zsuzsa a “Mentsük meg a turizmust” sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladok koordinátora szerkesztőségünket tájékoztatta arról, hogy mi történt a demonstrációjuk óta.

A “Turizmus saját érdekképviselete” csoport szervezésében létrejött “Mentsük meg a turizmust” békés demonstrációinak 2. állomásaként, a Budai Vár Dísz-terén szeptember 18-án átadott javaslatcsomagunk Rogán Antal miniszter úrhoz került – írta.

Értesítése szerint most arra várnak, hogy a miniszter úr kijelölje azokat a személyeket, akikkel érdemben tárgyalhatnak.

Kontaktszemélyek:
Zilzer Zsuzsa +36705549763
Szalai Edit +36707010900
Heindl Csaba +36706767608
E-mail: mentsukmegaturizmust@gmail.com