Bódi Ágnes
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.09.24
Büszkék vagyunk a nyári eredményekre, de nem dőlhetünk hátra! - A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület az ősz beköszöntével sem pihen, folytatja az eddigi kreatív munkát és együttgondolkodást a település közösségi szereplőivel karöltve.

Gyenesdiáson mindent megtettek a sikeres szezonért, így az idei extrém körülmények ellenére is igazán eredményes nyarat zártak.

Ősszel is élmény a Balaton

Az elmúlt időszakban családias hangulatú, gasztronómiai rendezvények várták Gyenesdiáson a vendégeket, sokan voltak kíváncsiak a Gyenesdiási Szüreti Vigasságokra, Gyenesi Íz-lelő gasztrotúrára, és a Gyenesdiási Burgonyanapra.

Az Egyesület munkatársai azon dolgoznak, hogy a továbbiakban is izgalmas és tartalmas őszi kikapcsolódási lehetőségeket kínáljanak Gyenesdiáson és a Nyugat-Balaton térségben.

Az iroda színes programajánlói kifejezetten az őszi szezon vendégeit szólítják meg.

Az egyik összeállítás családoknak készült élménydús hosszú hétvégét ígérve kicsiknek és nagyoknak, míg a másik ajánló azoknak szól, akik hosszabb időre érkeznek a településre baráti társasággal, vagy kettesben.

Az ajánlókból egyértelműen kiderül, hogy Gyenesdiás nem csak a nyári időszakra kínál tartalmas élményeket, ősszel is érdemes ide ellátogatni.

A célzott ajánlókon kívül az iroda továbbra is várja a bakancsos turistákat sétatérképekkel, túraleírásokkal, szállásajánlatokkal és egyéb útmutatókkal.

Gyenesdiás őszi programkínálatában szerepel a Természet Háza Látogatóközpont által szeptember 28. és október 2. között szervezett Erdők hete és az október 11-i Csodaszarvas Családi Nap.

Az előbbire óvodás és iskolás csoportokat várnak, míg utóbbira minden érdeklődőt szeretettel invitálnak.

A „Magyarország ősszel is vár” kampány keretében szeptember 9. és október 15. között a Látogatóközpontban az eddigi kedvezményes kombinált jegy árán felül további 10 százalékos kedvezményt kapnak a jegy vásárlói.

További információ a településről a www.gyenesdias.info.hu oldalain, illetve a Tourinform irodában, de érdemes a facebook oldalukat is követni.