szeretunkutazni
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.09.15
2020.09.20-án a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont ad helyszínt az 5. Dream Day Esküvő Kiállításnak. A rendezvényen olyan minőségi szolgáltatók mutatkoznak majd be a házasulandó pároknak, mint Vágó Erika esküvő- és rendezvényszervező.

Vasárnap immár ötödik alkalommal rendezik meg Kecskeméten a Dream Day Esküvő Kiállítást. Az ingyenes rendezvényen minőségi esküvői szolgáltatókkal találkozhatnak az érdeklődők egész nap a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpontban.

“A célunk idén sem változott! Egy hangulatos, vidám, eredményes napot szeretnénk biztosítani az esküvőre készülő párok és a szolgáltatók számára, ahol kereslet és kínálat találkozásából tökéletes esküvők születhetnek. Az exkluzív esküvőkiállításon fantasztikus ruhaszalonok, dj-k, vőfélyek, ceremóniamesterek, dekorosok, rendezvényhelyszínek, fotósok, videósok, autószalonok, kiegészítők és nem utolsó sorban cukrászdák mutatkoznak be” – írják a szervezők.

Esküvők külföldön, belföldön

A Dream Day Esküvő Kiállítás kiállítói között idén először jelenik meg Vágó Erika esküvőszervező és tanácsadó. A szakértő 25 éves utazási irodás és rendezvényszervezői tapasztalattal vállalja esküvők teljes körű szervezését vállalja belföldön és külföldön.

“Tematikus esküvők, green wedding, borbirtokon, hajón, vagy más különleges helyszíneken. Nászutak szervezésében (utazási irodai háttérrel), családi rendezvények, évfordulók lebonyolításában is otthon vagyunk. A pároknak nincs más feladata, mint megálmodni az álomesküvőt, majd közösen megtervezzük és megvalósítjuk”

– mondta Vágó Erika, akinek új weboldala hamarosan elérhető lesz a www.eskuvoszigetek.hu webcímen, és a Facebookon, de a következő telefonszámon is elérhető: +36 20 438 99 10.

Bővebb információ a rendezvényről: https://www.facebook.com/eskuvokiallitaskecskemet