Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.08.31
Jártál annak idején a Li–2-es repülőgép pilótafülkéjében? Sikerült a Holdig löknöd a rakétát? Netán gyermekeddel vagy unokáddal is felültél gyermekkorod kedvenc vidámparki játékára?

Az idén hatvanéves Debreceni Vidámpark különleges születésnapi meglepetéssel készül, amelynek megvalósításába szeretné bevonni mindazokat, akiket az elmúlt hat évtizedben vendégül látott.

Hat évtized, három generáció:

Az intézmény három generációt felölelő eddigi életútját egy kilencállomásos interaktív projekt keretében mutatják majd be szeptember második felében a Fórum bevásárlóközpontban, a kiállításhoz pedig saját archívumuk mellé szeretnék összegyűjteni 60 év legalább 60 személyes látogatói emlékét is.

A következő két hétben tehát szeretettel várják a náluk készült régi vagy éppen új képeket és a hozzájuk kötődő történeteket – különösen azokat, amelyek több generáció közös élményeit jelenítik meg.

A képeket jpg vagy pdf formátumban, a történeteket pedig szöveges dokumentumként várják vidampark@zoodebrecen.hu emailcímre a beküldő nevével és telefonos elérhetőségével együtt.

Beküldési határidő: 2020. szeptember 13. éjfél

Az intézmény az alábbi nyereményekkel kedveskedik a beküldőknek:

  • a legizgalmasabb történetekért: 6 db korlátlan játékgép-használatot biztosító Varázskarszalag vidámparki szakvezetéssel egybekötve
  • a több generációt szerepeltető anyagokért: 30 db ajándékcsomag
  • a legvidámabb, legeredetibb képekért, felvételekért: 60 db vidámparki belépő
  • extra nyereményként 3 db jegyesfotózást sorsolnak ki a szerelmespárokat megjelenítő fotókat beküldők között

A nyeremények átadására a kiállítás megnyitóján, szeptember 18-án 16:00-kor kerül sor.

A szerencsés nyerteseket szeptember 14-én fogják értesíteni a beküldéshez használt email címen keresztül.

További információk: www.zoodebrecen.hu.