Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.07.24
Kevés a turista, világjárvány idején akar turistákat Nagyváradra csalogatni a Visit Oradea Egyesület (APTOR).

Különböző kedvezményeket kínálnak azoknak, akik minimum két egymás után következő éjszakát eltöltenek a Sebes-Körös parti városban a váradi turisztikai egyesülettel egyezményt kötött hotelek, panziók valamelyikében.

A július 15. és szeptember 30. között érvényes kedvezmények közé tartozik az, hogy a turisták ingyen látogathatják a váradi múzeumokat, továbbá 48 órán át ingyen utazhatnak a Nagyváradi Közlekedési Vállalat (OTL) járművein.

A kedvezmények igénybe vételéhez a turistáknak regisztrálniuk kell az oradealifenouveau.ro online applikáción, ezt követően a turista automata e-mail üzenetet kap, amelyben egy kód lesz: ezzel lehet majd belépni a múzeumokba és lehet használni a tömegközlekedési eszközöket.

A kedvezmény minden egyes személyre szól, tehát ha a hotelszobában például egy négytagú család lakik, a kedvezmények mind a négy személy számára érvényesek.

A Visit Oradea közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy eddig harminckét nagyváradi szállásadó mutatott érdeklődést a kampány iránt.

Az egyesület a többi hotelt és panziót is felkéri, hogy vegyenek részt ebben a projektben.

Az érdekeltek további információkat a +40-359/807-907 telefonszámon (munkanapokon 8–16 óra között) és a turism@oradea.ro e-mail címen kaphatnak. (Visitoradea)