Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.07.17
Ismételten egy nyereményjátékkal készültünk nektek, közösen a Szlovák Turisztikai Képviselettel. Ezúttal a Magas-Tátra keleti részén található Késmárk városába hívjuk egyikőtöket.

A nyeremény egy 3 napos, 2 éjszakás pihenés félpanzióval, 1db kétágyas szobában a Club Hotel*** Kežmarok szállodába. Az utalvány 2020. december 18-ig felhasználható.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint
1. Lájkolni a SzeretünkUtazni.hu játékra felhívó posztját a Facebookon
2. Kommentben megjelölni egy barátodat, aki szerinted szívesen játszana

Játék kezdete: 2020. 07. 17.
Játék vége: 2020. 07. 27. 24:00
Sorsolás és a nyertes közzététele: 2020. 07. 28.

A Magas-Tátra keleti részén található a több mint 700 éves város, Késmárk (Kežmarok, Szlovákia). A kisváros 630 méter tengerszint feletti magasságban fekszik, festői környezetben.

A Club Hotel*** a belvárosban található, ahol a történelem a modern kultúrával találkozik. Elhelyezkedése elsősorban a gyönyörű Magas-Tátra hegységhez való közelsége miatt előnyös, ami nyáron gyalog- és kerékpártúrák, télen pedig síelés helyszíne lehet.

Fotó: foter.com

Késmárk városában elsősorban az épített örökséget, kifejezetten a várat érdemes meglátogatni. A környéken azonban számos nevezetességet találunk: Lőcse (Levoča) városa, ’Spišský hrad’ Európa legnagyobb középkori kastélya, a gyönyörű Belianska barlang, és a Pieniny Nemzeti Park.

Bővebb információ a szálloda weboldalán angolul: http://www.hotelclubkezmarok.sk/en/