Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.07.13

A járványhelyzet miatti kényszerszünet után a Fonó Budai Zeneház szabadtéri színpadán lép fel először Budapesten a Muzsikás szombaton.

A Fonó új, szabadtéri színpada a kényszerű koncertszünetben készült el.

A Pajta falát megnyitották, így nagy méretű szabad levegős helyszín alakult ki két használható színpaddal: a régi nagyszínpad mellett a grillteraszon épült egy új kisszínpad – közölte a Fonó.
Az új koncerthelyszínen a Muzsikás Kacsó Hangával lép fel szombaton.

A zenekar az elmúlt hónapokban a karanténhelyzet miatt kényszerű szabadságon volt, a Kossuth-díjas együttesnek ez az első fellépése a bezártság után Budapesten, legutóbb ugyanis karácsonyi koncertjükön játszottak a fővárosban.
A Fonó Budai Zeneház nyári szabadtéri sorozatában fiatal zenekarok és ismert, nagy nevek egyaránt fellépnek: zenél majd itt Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Cimbaliband, a Canarro, a Gáspár Károly trió, a Dresch Vonós Quartet, a Muzsikás együttes és Kacsó Hanga, valamint Csík János és a Mezzo is.
A koncertek egy része ingyenes, azokra a koncertekre, amelyekre jegyet kell váltani, a szervezők biztosítanak elővételi kedvezményt.

A koncertek mellett táncházakra is várják a közönséget a Pajta fapadlós, ezúttal már szabad levegős helyszínére – közölte a Fonó.