Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.07.09
Ingyenes webinárt szervez a belföldi vendégek megnyeréséről az Everguest. Július 15-én 10 órakor kezdődnek az interneten keresztül követhető előadások. Mások mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Bogár Zoltán, a Danubius Zrt. Központi üzletfejlesztési igazgatója is tanácsaival segíti a turizmus és a szállodaipar hazai szereplőit.

Nem volt könnyű a koronavírus utáni újraindulás és a biztonságos környezet megteremtése, ráadásul a különböző szállodáknak és egyéb szálláshelyeknek megváltozott szakmai- és vendégigényeknek kell a jövőben megfelelniük, ennek megfelelően pedig változtatniuk kell marketing stratégiájukon. Ennek egyik meghatározó lépése lehet a belföldi vendégek előtérbe helyezése.

Hogyan kezelje az új szituációt a szállodaipar? Hogyan szólítsák meg a belföldi vendégeiket? Milyen területeken kell fejlődniük? – ezekre a kérdésekre keresik majd a választ az Everguest által szervezett webinar előadói.

Az ingyenes interntes előadássorozatot 2020 július 15-én tartják, 10 órától egymást váltják a kamera előtt a turizmus és a szállodaipar szakértői.

Előadók:
– Flesch Tamás, Elnök Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége
– Bogár Zoltán, Központi üzletfejlesztési igazgató Danubius Zrt.
– Gyenes Ákos, Managing Director, RESnWEB és Head of Revenue, Everguest
– Bay Áron CEO, Head of PPC&Data Exact Match
– Barnác Tamás, UX designer Everguest

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a www.everguest.net/webinar2020jul/ weboldalon lehet elvégezni.