Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.06.11
A járvány miatti szobafogság után egyre többen keresnek olyan biztonságos helyet, ahol az egész család kikapcsolódhat, ahol nem szólnak a gyerekekre, ha hangosan játszanak, ahol lehetőség nyílik aktív pihenésre. Ilyen nyaralásra számíthatunk a fővárostól alig egy órányira található négycsillagos Hotel Kenese Marina-Portban.

Gyermekbarát, biztonságos nyaralás a Balatonnál

A Balatonkenesén lévő négy csillagos szálloda közvetlenül a Balaton partján, az egyik legnagyobb vitorlás kikötő mellett helyezkedik el.
Kezdjük a biztonsággal!

Szigorúan követjük a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiadott intézkedési csomag előírásait. Minden emeleten, minden közösségi hely előtt, összesen 12 fertőtlenítő oszlopot helyeztünk el. Két szobaasszony reggeltől estig folyamatosan feltölti ezeket, fertőtleníti a helyiségeket.

A recepciónál plexifal mögött fogadják a vendégeket. Ugyancsak plexilap mögött helyezték el a szokásos gazdag választékot kínáló büféasztalt.

A pincérek maszkban, kesztyűt viselve szolgálják ki az embereket, természetesen azt téve a tányérra, amit csak kívánnak” – mondta Szijártó Csaba, a szálloda ügyvezető igazgatója.

Fotó: Hotel Kenese Marina-Port

A hangsúly most elsősorban a kinti programokon van

Nyitva a strand, ahol biztonságos távolságban helyezték el a nyugágyakat. A gyerekek a játszótéren játszhatnak, homokozhatnak, felmászhatnak a favárra. Nagyon kedvelik a gokartozást, de van röplabda-, mini foci-és teniszpálya is.

Fotó: Hotel Kenese Marina-Port

Sokan veszik igénybe a kerékpárokat és fedezik fel a közeli Tátorján tanösvényt, csodálják meg a Sós-hegyről a pazar balatoni panorámát, ahonnan jó időben az egész keleti medencét belátni egészen Tihanyig.
Nagyon népszerű a fűzfői bob szabadidőpark.

Újra nyitva van már a Veszprémi Állatkert, kirándulhatunk a Bakonyban vagy éppen Almádiban, a Malomvölgyben.

Fotó: Hotel Kenese Marina-Port

S mivel a közvetlen szomszédban van vitorlás kikötő, a vitorlázás szerelmeseinek is kedvelt helye a szálloda. A gyerekeknek az idén is lesz vitorlás tábor, amely mindig nagyon népszerű.

Júniusban kedvezményes árakkal várják a vendégeket. Hat éves kor alatt, a szülőkkel egy szobában, a szállás ingyenes minden hat éven alatti gyereknek.

Fotó: Hotel Kenese Marina-Port

A Hotel Kenese Marina-Port Szép kártya elfogadóhely.

https://hotelmarinaport.hu/
E-mail: info@hotelmarinaport.hu
Telefon: +36 88 492 369

Mezei Éva cikke