Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.05.30

Kedves utazni szerető barátaink!

Az előző játék sikerein felbuzdulva ismételten egy nyereményjátékkal készültünk nektek. Ezúttal a Zala Springs Golf Resort-ba hívjuk egyikőtöket, ahol nem csak golfozni tudtok, hanem kikapcsolódni a gyönyörű környezetben, finomakat enni a Zala Springs Bistroban és felfedezni a varázslatos zalai vidéket.

A nyeremény 1db ajándékutalvány 2 fő részére, 3 nap, 2 éjszakára, reggelivel a Zala Springs Golf Resortban. (November és február közötti időszakban felhasználható)

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint
1. Lájkolni a SzeretünkUtazni.hu-n a nyereményjátékos posztot
2. Kommentben megjelölni egy barátodat, aki szerinted szívesen játszana
3. Megkeresni és lájkolni ugyanazt a posztot a Zala Springs oldalán is

A játéknak nem feltétele, de örömmel vesszük ha hírét viszitek és megosztjátok a Facebookon posztot!

Sok szerencsét mindenkinek!

Játék kezdete: 05. 30
Játék vége: 06. 06. 24:00
Sorsolás és a két nyertes közzététele: 06. 07.

Nyereményjáték játékszabályzat

A nyereményjáték 2020. május 30-tól 2020. június 6-án 24:00-ig tart. A nyereményjáték szervezője a SzeretünkUtazni.hu. Akik a játék időtartama alatt teljesítik a SzeretünkUtazni.hu Facebook-oldalán található játék kiírást, sorsoláson vesznek részt. Annak az egy nyertesnek a nyereménye, akinek a sorsoláson kihúzzák nevét: 1db ajándékutalvány 2 fő részére, 3 nap, 2 éjszakára, reggelivel a Zala Springs Golf Resortban, Zalacsányban. (November és február közötti időszakban felhasználható). A nyertessel Facebook-üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, ajándékutalványát elektronikusan juttatjuk el hozzá.

SzeretünkUtazni.hu csapata Budapest, 2020 május 30.

AZ ADATOKAT-ADATAIT BIZALMASAN KEZELJÜK AZ EURÓPAI UNIÓ 2018. MÁJUS 25-TÓL HATÁLYBAN LÉPŐ RENDELETE SZERINT (GDPR MEGFELELŐSSÉGI NYILATKOZAT)
Ezzel kapcsolatos esetleges kérdésével kérjük keresse Adatvédelmi szakértőnket az alábbi elérhetőségeken: Dr. Németh Csilla +36 70 9488 188 vagy dposalary@gmail.com