Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.05.29
A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkatársai az elmúlt időszakban több tematikus programcsomagot állítottak össze, hogy tippjeikkel segítsék a nyaralást tervező vendégeket.

A három, illetve hétnapos programajánlók – melyeket a különböző célcsoportok érdeklődését szem előtt tartva állított össze az iroda – pörgős, aktív kikapcsolódáshoz, békés családi pihenéshez, vagy éppen kulturális feltöltődéshez adnak kész tippeket.

A programok közt szerepel a gyerekek által nagyon kedvelt Természet háza látogatóközpont, ahol a Keszthelyi-hegység élővilágát, természeti értékeit bemutató interaktív játékok varázsolják el a gyerekeket, míg a tőle 2 perces sétára található Festetics Imre Állatparkban hazánkban őshonos állatokkal ismerkedhet meg a család.

A nyaraláshoz ajánlott programok szervezését a vendégek önállóan oldják meg kedvük szerint, időbeosztásukhoz igazítva, és nincs más dolguk, mint élvezni az élménydús napokat!

A programok során Gyenesdiás és a Nyugat-Balaton térség változatos kínálatát fedezhetik fel a vendégek nyaralásukba illesztve. A kalandvágyó kicsik és nagyok a Gyenesdiástól 10 km-re fekvő Rezi Dinó-és Kalandpark többszintes kötélpályáin tesztelhetik bátorságukat és erőnlétüket.

A 23 ezer négyzetméteren elterülő Dinópark a 230 millió éves időutazáson túl, kültéri játékaival egész napos kikapcsolódást nyújt kicsiknek, nagyoknak.

A Gyermeknapra érkezőket is várja a kerékpáros program. A Bringakörúton könnyen megközelíthető a fenékpusztai Madárgyűrűző Állomás, majd továbbhaladva Balatonszentgyörgyön a Festetics család egykori vadászvára, a Csillagvár, ahol állatsimogató, középkori életpanoptikum, és plüssmaci kiállítás is vár a gyerekekre.

https://www.gyenesdias.info.hu/programok/3-7-napos-programajanlok/

A település teljes kínálata megtekinthető a www.gyenesdias.info.hu oldalain, és érdeklődhetnek a Tourinform irodában!