Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.05.20

Május 9-én újra megnyitotta kapuit az ország egyetlen állandó vidámparkja, az idén 60 éves Debreceni Vidámpark. Az évfordulóra való tekintettel az idei szezonban a szokásosnál is több újdonsággal várják a nagyközönséget. Így a nyitó hétvégén már átadott újdonságok (légvárak és bungee-trambulin) mellett, szombattól a virtuális kikapcsolódás szerelmeseinek is új meglepetéssel szolgálnak.

A park vendégei – a járványügyi és biztonsági előírások betartása mellett – kipróbálhatják az intézmény új, 10 férőhelyes high-tech 10D moziját, amely szórakoztató próba elé állítja majd az érdeklődők valamennyi érzékszervét és túlszárnyal minden eddig tapasztalt mozis élményt.

A szabadon kiválasztható mese világát a passzív szemüvegen át a különleges effektek egyedülállóan izgalmas kalanddá, felejthetetlen élménnyé varázsolják. A vendégek – szó szerint – saját bőrükön tapasztalhatják meg a 10D filmek különleges világát és hatását.

Az átlagosan 5 perc hosszúságú kisfilmek között a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki garantáltan megtalálja a neki tetszőt. E páratlan családi szórakozást kínáló élményelemet május 23-tól vehetik majd igénybe a látogatók az Elvarázsolt kastéllyal szemben található pavilonban.