Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.05.19

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület és a Nyomozz Velünk (AR/VR Game Flow Kft.) csapata 2020. május 18-tól 4 héten keresztül tartó nyereményjátékot hirdetett „Ha Badacsonyba Vágysz, Nyomozz Velünk!” címmel.

A játék célja, hogy ismertté tegyék Badacsony festői szépségű környezete mellett a környékben lévő vállalkozásokat, a kitűnő borokat, a különleges vendéglátó, és szálláshelyeket, valamint idevonzzák a lehető legtöbb látogatót.

Az online nyomozós játék oldala, amely a heti fordulók során folyamatosan frissül:

Minden héten 3-3 szerintünk rejtélyes kérdésre kell válaszolni, amelyet a környező szolgáltatókról teszünk fel, akik értékes ajándékokat ajánlottak fel a helyes megfejtők számára. A játékban részt vevők kiléte, és a konkrét nyeremények megnevezését hetente hozzuk nyilvánosságra.

A kérdésekre a válaszokat minden héten hajnali nulla órától vasárnap éjfélig lehet beküldeni. A nyereményeket a következő hétfő délben sorsoljuk.

A fődíjat június 15-én sorsoljuk ki, a fődíj a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület felajánlása: 2 éjszaka 2 fő részére Badacsonyban, reggelivel, ebéddel és vacsorával, továbbá hegyitaxizás és borkóstoló.

A Nyomozz Velünk csapata 2019 nyarán indította el turisztikai célú városfelfedező mobil applikációval játszható játékát Badacsonyban „Egy rejtélyes levél nyomában” címmel, amelyet nagy érdeklődés követett.

A badacsonyi városfelfedező játékot az online nyereményjátékban résztvevők kedvezményesen vásárolhatják meg egy játékosított feladat megoldásával:

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület és tagjai újra várják a vendégeket. Megnyitottak a szálláshelyek, éttermek, borteraszok és újra elindultak a szakvezetéses élménytúrák is.

Az egyesület weboldalán folyamatosan frissített információkat találunk az aktuális nyitva tartásokról, szabadidős lehetőségekről.