Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.05.18
A Nagyerdei Kultúrpark állatkertje a nyári szünetben idén is egyedülálló programmal várja az általános iskolásokat az idén 33. alkalommal megrendezésre kerülő zoológiai szaktáborokban.

Az egész nyáron át tartó, napi háromszori étkezést biztosító és angol nyelven is elérhető állatkerti élménytáborokban a táborozók szakképzett zoopedagógusok és állatgondozók útmutatásával beleshetnek az állatkerti mindennapok kulisszái mögé, ahol életre szóló kalandokkal gazdagodhatnak.

Megismerkedhetnek az egzotikus állatok viselkedésével és zárt tartási gondozásával, valamint a növénykert botanikai különlegességeivel. Részt vehetnek többek között a zsiráfok etetésében, sétálhatnak a pingvinfiókával és élvezhetik a gyűrűsfarkú makik társaságát is.

A tábor további exkluzív programelemeként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, hogy a Nagyerdő szívében eltöltött tábori hetek igazán önfeledtek és emlékezetesek lehessenek.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az intézmény külön óvintézkedésekkel gondoskodik a biztonságos élményszerzésről, így többek között: csak orvosi igazolással rendelkező, egészséges gyerekeket tudnak fogadni, az idei évben turnusonként legfeljebb 20 főt, továbbá a tábori étkeztetést is fokozott elővigyázatossággal, védőfelszerelés használata mellett bonyolítják majd le.

Az állatkerti tábor díja a tavalyi évhez képest változatlanul 34.500 Ft/fő/turnus, az 5%-os testvérkedvezmény pedig idén is érvényes. További részletek és jelentkezés a www.zoodebrecen.hu/zootabor oldalon.