Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.05.15
Ahogy enyhítik a koronavírus miatti korlátozásokat Budapesten, tízezer korsó ingyen sört oszt szét a magyar kézműves-sör piac egyik nagy főzdéje, a FIRST Craft Beer. Több tucat helyen lehet majd hozzáférni az ajándékhoz, a lista folyamatosan bővül.

“Nehéz még belegondolni, de mi a FIRST-nél hiszünk abban, hogy a viharfelhők oszladoznak és nálunk a korsó újra félig tele van! Pont két hónapja új időszámítás kezdődött: egy pénzügyileg, de mellette érzelmileg, pszichésen is megterhelő időszak indult el, amit csakis a Ti kedves üzeneteitekkel, szavaitokkal és támogatásotokkal tudtunk átvészelni. Ezt az erőt, szeretetet szeretnénk megköszönni nektek – és veletek együtt újra beindítani Budapest életét és kedvenc vendéglátóhelyeinket! ? ☀️? Budapesti vendéglátós barátainkkal összefogva ezen a héten ugyanis mindenkit, aki egy gyöngyöző korsóval csillapítaná sör- és közösségszomját,

összesen ?❗️?10.000 korsó sörre?❗️? látunk vendégül! Bizony, meghívunk: szeretnénk, ha újra lenne kedv és bátorság leülni kedvenc asztalotokhoz beszélgetni, sörözni, nevetni nagyokat”

– írta posztjában a neves magyar kézműves sörfőzde.

Amint tehát a kijárási korlátozások enyhítése Budapesten is életbe lép, a FIRST Craft Beer tízezer korsó ingyen kézműves sörre hívja meg a fővárosiakat. A sörfőzde célja az akcióval, hogy megköszönje a budapestiek kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig segítse az újranyitásban.

Mivel még nem tudni, mikortól enyhítik a korlátozásokat, egy Facebook-eseményt hoztak létre, hogy itt tájékoztassák az érdeklődőket az ingyensörözés időpontjáról és a partner vendéglátóhelyek listájáról.

Itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/events/s/meghivunk-egy-sorre-budapest-p/2778252562406198/

Ha tetszett ez a cikk, kövess minket a Facebookon, hogy értesülj további híreinkről is!