Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.05.11
Az egészségügyi dolgozók hősies munkájáért 100 000 darab ingyenes repülőjeggyel mond köszönetet a Qatar Airways. A légitársaság honlapján május 12-én 00:01 perctől lehet regisztrálni, az egészségügyi dolgozók egy kísérőt is magukkal vihetnek az útra.

A Qatar Airways ‘Thank You Medics’ kampányt indít, amely során világszerte százezer ingyen repülőjegyet ad a világ egészségügyi „front line” dolgozóinak plusz 1 fő kisérőjüknek.

A légitársaság a tiszteletjegyekkel szeretne köszönetet mondani az orvosok, ápolók, mentősök, gyógyszerészek, kutatók és laboratóriumi dolgozók áldozatos munkájáért a COVID-19 járvány idején.

Az ajándékokért interneten kell regisztrálni. A felületet május 12-én 00:01-kor nyitják meg, és május 18-án (dohai idő szerint) 23:59-kor zárják le.

Regisztrálni a www.qatarairways.com/ThankYouHeroes webcímen lehet, az ingyenes jegyek a készlet erejéig tartanak.

Fotó: Marjon Verhoeven / Pixabay

A sikeres regisztráció után az egészségügyi dolgozók bárhová repülhetnek a Qatar Airways hálózatán belül, de jegyeiket 2020. december 20-ig fel kell használniuk. A foglalást legalább 14 nappal az indulás előtt kell elvégezni. A kedvezményezetteknek előre igazolniuk kell a beosztásukat, majd a reptéren a check-in pultnál is be kell mutatniuk az eredeti EÜ igazolványukat vagy más hiteles dokumentumot, amely a munkakörüket igazolja (fénymásolatot nem fogadnak el).

Az ingyenes jegyeknél mindössze a reptéri illeték fizetendő, ez nagyjából 40 000 Ft a desztináció függvényében.

A jegyek mellé 35% kedvezmény is jár a Qatar Duty Free üzleteiben, a világ harmadik legjobb repülőterén, a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren.

Budapestről júniustól heti 3 Qatar járat repül és később egyre több járat és desztináció lesz elérhető, tehát sok úticél közül választhatnak az ingyenjegyek tulajdonosai.

Ha tetszett ez a cikk, kövess minket a Facebookon, hogy értesülj további híreinkről is!