Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.05.10
A Carnival Breeze fedélzetén dolgozó magyar kirándulásszervező a hosszú karantén után 1300 munkatársával végre Anglia felé tartott. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a tragédiához.

Meghalt a Carnival Breeze nevű üdülőhajón dolgozó személyzet egyik magyar tagja – írja a cruiselawnews.com.

A férfi holttestét kollégái találták meg a kabinjában, az eddigi hírek szerint öngyilkos lett. Állítólag semmi előjele nem volt a tragédiának.

A világ legnagyobb óceánjáró cégének számító Carnival Corporation hajói más társaságok óceánjáróihoz hasonlóan a világ különböző kikötőiben rekedtek a járvány kitörésekor, a flottába tartozó Carnival Breeze a Bahamákon várta a sorsát. A hajó a közelmúltban végül felszedhette a horgonyt, és a társaság 1300 európai dolgozójával indult Angliába, Southampton felé – most éppen az Azori-szigetek felé közelednek.

A Carnival Breeze fedélzetén lévők a karantén miatti tartós monotóniáról, félelmekkel és bizonytalansággal vegyes unalomról számoltak be.

Sz. József három éve dolgozott a Carnival hajóin, munkatársi visszaemlékezések szerint jó csapattag és nagyszerű ember volt.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(cruiselawnews.com / Index / 24.hu)