Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.04.20
Bátran mondhatjuk, mindannyian érezzük, hogy ebben a több mint izgalmas, nagy kihívásokat rejtő „otthonról dolgozó” időszakban van a legnagyobb szükség a gyerekek tanulásban, haladásban való segítésére, támogatására.

Ezért a Happy Family munkatársai összefogtak, és tanítói, pedagógusi, nyelvtanári diplomával rendelkező kollégáik örömmel állnak rendelkezésre, hogy levegyék a terheket a gyerekekkel való együtt tanulásról:

  • napi szinten is akár
  • igény szerint, alkalmanként
  • több, egy osztályba járó gyermeknek is egyszerre, legfeljebb 5 gyerek számára, tehát csoportosan is.

Korrepetálást, együtt tanulást vállalnak online, Skype-on, Facebook Messenger videón, FaceTime-on, illetve bármely rendelkezésre álló technikai fórumon előre egyeztetett időpontokban.

  • alsó tagozatosoknak minden tantárgyat
  • francia, német, és angol nyelvtanítást alsó tagozattól a gimnázium végéig, és érettségire, nyelvvizsgára felkészítést

Ha érdekes lehet a családunkban, vagy rokonunk, ismerősünk családjában, mert már azt sem tudjuk, hova kapjunk, melyik gyerekkel, hogyan haladjunk! Oldalukon privát üzenetben, vagy az info@happyfamily.hu e-mail címre várják a jelentkezéseket. Mindenkivel egyénenként egyeztetik a részleteket, – annak fényében, hogy hány tantárgyból, hogy napi szinten-e, vagy alkalmanként szeretnénk a támogatást, egyénileg, vagy összefogva más gyermekekkel – átbeszélik a kéréseket, haladást, nagy örömmel állnak rendelkezésünkre!

Ráadásul, ami jó hír még, hogy a gyerekeket is inspirálják, megjutalmazzák! Minden velük tanuló, 5-öst, dicséretet, piros pontot bezsebelő gyermek családjával részt vesz a nyári, családos wellness pihenés játékukban. Amihez nem kell mást tenni, mint a gyermek ellenőrzőjét, tájékoztatóját minden hónap utolsó napján 9-20 óra között, szkennelve, vagy befotózva átküldeni az info@happyfamily.hu e-mail címükre, a tárgyban feltüntetve, hogy Happy Family Karantén-tanoda, és máris benne vagyunk a motivációs játékban! Milyen jól is fog esni majd egy igazi, családos kiruccanás, amiről most csak ábrándozhatunk! Jelentkezés esetén a szervezők küldik a játékban való részvétel szabályzatát is.

Legyen vidám a tanulás a Happy Familyvel!