Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2019.11.27
A nagy sikerű Nyugdíjas expot megújulva SeniorPlus Expo néven a régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel már 11 alkalommal rendezik meg 2019. december 6–7-én a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban. Erről a beharangozó sajtótájékoztatón informálták a szervezők az újságírókat 26-án, kedden. Az esemény díszvendége Hajdúszoboszló lesz.

Lesznek gazdag programok, több mint száz kiállító, termelői piac, termékújdonságok, üdülési ajánlatok, nonstop árubemutatók és vidám műsorok. Az expo hagyományos szolgáltatása a szűrőkamion, amely ezúttal is várja az ingyenes állapotfelmérésre jelentkezőket.

Az expóra időzítve jelenik meg december 6-án a Seniorplus Évkönyv 2020, amely a korosztály mindentudó kézikönyve, rovatai átfogják az aktív időskori lét minden területét a gasztronómiától az életmódon át a testi-lelki egészségig, a kultúrától a tudományig.

A szervező Feszt-House Kft. az idén is hasznos és kellemes időtöltést szeretne nyújtani a látogatóknak, s ennek megfelelően új színekkel gazdagítva állították össze a programot.

Fotó: SeniorpPlusExpo

Az idős korosztály gyalogosként és a közlekedési eszközök használójaként, vezetőjeként a kiemelten veszélyeztetett körbe tartozik, ezért külön öröm, hogy az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) a SeniorPlus Expo mellé állt.  A SeniorPlus Expo az egyik leghatékonyabb fóruma a felvilágosító munkának, hiszen itt az információk közvetlenül jutnak el a megcélzott közönséghez.

Tavaly, a szintén telt házas kiállításnak csaknem 15 000 látogatója volt, az idén is legalább ekkora érdeklődés várható.

Lesz karácsonyi vásár és újdonságként termelői piac, ahol az ország különböző részeiről érkező termelők kínálják kézműves termékeiket. A kiállítók belföldi és külföldi utazásokat, kirándulásokat, színházi és koncert, valamint egyéb szórakoztató programokat kínálnak.

A program hagyományos színfoltját jelentik a nyugdíjas klubok és egyesületek amatőr művészegyütteseinek néptánc és egyéb bemutatói. A non-stop műsorfolyamot az idén is, mint eddig minden alkalommal, Beleznay Endre előadóművész vezeti. Fellép Nyári Károly és két lánya, Alíz és Edit, visszatérő sztárvendég Soltész Rezső, és a Budapesti Operettszínház művészei.

A Nyugdíjas expon készült fotók: SeniorpPlusExpo

http://nyugdijasexpo.hu/2019/programok