Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.10.24
Repülj az Emirates-szel Dubajba a téli szünetben, és töltsd vásárlással és szórakozással a vakációt! A város vonzó programkínálata az egyedül utazókat és a családokat egyaránt elbűvöli. Többek között bevásárló fesztiválok, hagyományos piacok, lenyűgöző tengerparti szállások, fine dining, vízi kalandparkok várják az ide látogatókat. Egész évben napsütés, eklektikus emlékhelyek: Dubaj ideális nyaralási és átutazási célpont, mely mindenkinek tartogat valamit.

Dubaj Shopping Fesztivál 2020

Ha világszínvonalú vásárlásról van szó, Dubaj bővelkedik lenyűgöző bevásárlóközpontokban, ilyen többek között a Dubai Mall, mely a világ egyik legnagyobb shopping komplexuma. A 2019. december 26. és 2020. február 1. között Dubajba látogatókat várja a Dubaj Shopping Fesztivál. A méltán híres öt hetes fesztivál kivételes kedvezményeket nyújt, legyen szó divatról, ékszerről, elektronikai eszközökről és számos egyébről.

Láss többet kevesebbért az Emirates Pass programmal!

Az utazók számos előnyhöz juthatnak és kevesebbért többet láthatnak a My Emirates Pass-nek köszönhetően. A szezonális lehetőség révén az Emirates beszállókártyával exkluzív tagsági csomaghoz férsz hozzá: különleges kedvezményekhez és előnyökhöz juthatsz az Emírségek több mint 500 helyszínén. A 2020. január 1. és március 30. között Dubajba utazók beszállókártyájuk és érvényes személyazonosító okmányuk felmutatásával akár 30 százalékos kedvezményt kaphatnak az üzletekben, és akár 50 százalékkal kedvezőbb áron vehetnek igénybe szabadidős tevekénységeket. Repülj az Emirates-szel, költs kevesebbet luxus spa kezelésekre, élvezd az ötcsillagos kulináris élményeket és a kalandos szabadtéri lehetőségeket! A családok előnyös áron élvezhetik a város izgalmas víziparkjait is.

Repülj jobban az Emirates-szel!

Repülj jobban az Emirates-szel Dubajba és élvezd a légitársaság saját fedélzeti szórakoztató rendszerét. Az ice-nak köszönhetően több mint 4500 szórakoztató csatorna közül választhatsz. Minden osztály utasai élvezhetik a helyi konyha ihlette ételeket, italokat és akár 20 MB ingyenes wifit. Az Emirates nagyvonalú poggyász szabályozásának köszönhetően a Turistaosztályon akár 35 kg, a Business Class-on 40 kg, First Class-on pedig 50 kg-os feladott poggyásszal utazhatnak az utasok.

A dubaji shoppingkörútra tartók extra poggyászt adhatnak fel a hazafelé tartó útjuk során. Az ajánlat a 2019. október 15. és 2020 február 1. közötti időszakra vásárolt, Dubajba szóló turistaosztályú jegyekre érvényes.* A Dubajból észak-amerikai, közép-amerikai, dél-amerikai vagy afrikai Emirates-úticélra utazók egy extra poggyászt adhatnak fel. A többi, Emirates hálózaton belüli utazó további 10 kg poggyászt adhat fel.

Az ajánlat a 2019. december 26. és 2020. február 5. között repülő utasokra vonatkozik.*

Az Emirates-szel kapcsolatos további információért, beleértve a járatok foglalását, valamint a szerződési feltételek teljes listáját, látogass el az emirates.com oldalra, az utazási irodákba vagy az Emirates helyi értékesítési irodájába.