Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.03.18
A Világjáró Utazási Magazin 2019 tavaszától utaztatási programot indít a fiatalok környezettudatosságának fejlesztésére. Általános és középiskolás osztályok jelentkezését várják, akik egy ausztriai, valamint belföldi osztálykirándulásokat nyerhetnek.

A Legyél te is Világjáró! pályázati projekt célja, hogy a fiatal korosztály ne csak az iskolapadban ülve tanuljon a környezettudatosságról, a környezetismeretről és környezetvédelemről. Az utazás segíti a különböző kultúrák elfogadását, megértését, javítja a tájékozódási képességeket, növeli az önbizalmat, a valódi élmények iránti igényt.

Az általános és középiskolás diákok (osztályok) egy ausztriai osztálykirándulást nyerhetnek, melynek költségeit a Világjáró Magazin és kiemelt szakmai partnerei állják. A pályázó osztályközösségek további belföldi utazásokat, programlehetőségeket, belépőket és egyéb értékes ajándékokat nyernek. 

Fotó: VJM

Cél: 12 – 18 év közötti fiatalok iskolai, csoportos utaztatása. Az iskolákkal, tantestületekkel, nevelőkkel együttműködve a diákok életre szóló élményt kapnak. Felkészült idegenvezetővel utazva tartalmas ismeretanyagra tehetnek szert. Már maga a pályázati munka, a felkészülés is ezt a célt szolgálja, szórakoztató és érdekes feladattal. 

Regisztráció és a pályázatok beküldésének határideje: 2019. MÁRCIUS 22. 
Eredményhirdetés: 2019. április 15.

Bővebb információ: vjm.hu