Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2024.07.07
A kismamák a tudói, mennyit szoronganak a babájukat érintő legtöbb dolog miatt, legyen az az egészség, a növekedés vagy a megfelelő táplálkozás. Ezek mind összefüggnek, és most megmutatjuk, mi a legkönnyebb módja, hogy könnyű, finom, és egészséges táplálékot varázsolj nem csak a babád, az egész család elé az asztalra.

Számtalan kérdés gyötri nap, mint nap a leglelkiismeretesebb anyukákat is, hogy vajon jó döntést hoznak-e a babájuk táplálására. Az biztos, a legjobb és legpénztárcabarátabb megoldás, ha otthon főzünk nekik. Azonban ki ér rá arra, hogy órákig a tűzhely mellett kavargassa az ételt? Ráadásul az izgő mozgó csemetékre fél szemmel mindig oda kell figyelni. Éppen ezért kijelenthetjük, hogy egy többfunkciós főzőedény hatalmas segítség kisbaba mellett, de helye van minden családban, ahol fontos, hogy gyorsan együnk finomat és egészségeset. Éppen ezért prioritás, hogy magas vitamintartalmú, tápanyagdús ételek készüljenek, lehetőleg “maguktól” és lehetőleg energia- és időtakarékosan.

“Nem kérdés, miért jó, ha egy elfoglalt anyának nem kell a konyhában állnia órákig, kevergetnie a levest, és azt figyelnie, hogy nehogy kifusson. Ha az otthonában adott egy többfunkciós főzőedény, melybe csak beleteszi a hozzávalókat, elindítja az előre beállított programot és a gép jelez, ha kész van az étel, ez leegyszerűsíti a feladatot, és rengeteg időt és energiát takarít meg. A kisbabák hozzátáplálásánál különösen nagy segítség lehet egy ilyen gép, mely egészséges formában elkészíti nekünk a párolt zöldséget, gyümölcsöt, különböző húsokat, főzelékeket vagy leveseket.

Ráadásul a Cosori Pressure Cooker, 5,7 literes Gyorsfőzőben házi joghurtot is készíthetünk, mely jól jöhet a tejtermékek bevezetésénél, a Cosori Slow Cooker 5 literes Többfunkciós Rizsfőzőben pedig mindenféle zab- vagy rizsfélét lehet pillanatok alatt elkészíteni, amiknek megismertetése a kisbabánkkal szintén fontos mérföldkő lehet a hozzátáplálás során. A Cosori konyhai gépek az egész családnak sok örömet és a mindennapi étkezések leegyszerűsítését hozza el, amellett, hogy az egész család finom és egészséges falatokat ehet a hétköznapok forgatagában” – mesélte a Cosori Magyarország képviselője.

Mindenki imádja a többfunkciós főzőedényeket!

A világhírű Cosori márka díjnyertes készülékei immáron a magyar háztartásokban is új szintre emelik a sütés-főzés tudományát. Nem csoda, hogy egyre népszerűbbek ezek a sokrétű konyhai gépek, legyen szó a forrólevegős sütőkről vagy a többfunkciós főzőedényekről. Most – egy színvonalas rendezvény keretében, – meg is lehet tekinteni a többféle innovációt is magába foglaló gépeket a HelloBaby rendezvényén, június 15-én, a Larus rendezvényközpontban. Látogass ki, ha szeretnéd személyesen is megtekinteni a Cosori konyhai gépeket és kérdezd meg bátran a Cosori Magyarország képviselőitől a benned felmerülő kérdéseket!