Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.05.30
Nyereményjáték a Facebook-on, városnéző hajókázás a Dunán, látogatás az Aeroparkba, Régészet napja és éjszakája a Nemzeti Múzeumban, erdei feltöltődés Mátraházán a 4 Évszak Hegyihotelben és tradicionális mátrai fogások a 4 Évszak – Palóc Bistorantban!

Facebook nyereményjáték!
Ha szeretsz játszani, most itt az alkalom, hogy nyerj egy HungaryCardot, vagy partnereink ajándékainak egyikét! Bővebben…

Repülés, élmény, időutazás, történelem az Aeropark Repülőmúzeumban!
A kiállításon megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 70 évének szinte teljes fejlődéstörténete, sőt még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára. Bővebben…

Tavaszi hajójárat – Városnéző sétahajó a Dunán!
Fedezze fel Budapest varázslatos szépségét a Dunáról hajójáratunkon, ahol nem csak a város panorámáját csodálhatja meg egy ital társaságában, de a Margitsziget természeti szépségét is felfedezheti! HungaryCarddal 30% kedvezmény a felnőttjegy árából.
Bővebben…

Háromcsillagos erdei feltöltődés Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotelben!
Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. HungaryCarddal 10% kedvezmény az ellátás nélküli szállásdíjból! Bővebben…

Hűsöljön a Mátrában és kóstolja meg a 4 Évszak – Palóc Bistorant tradicionális mátrai fogásait!
A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. HungaryCarddal 15% kedvezmény az ételfogyasztás árából!
Bővebben…

F2HG avagy Félelmetes Kétszemélyes Húrszaggató Galeri – koncert a Várkert Bazárban június 4-én!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a program teljes árú jegy árából online jegyvásárlás esetén.  A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Régészet napja és éjszakája a Nemzeti Múzeumban május 31-én és június 1-jén!
Május 31-én Korlátlan régészet: határokon átnyúló történetek címmel érkezik a Régészet Napja és A régészet sötét oldala eseménnyel robban be június 1-jén a Régészet Éjszakája a Magyar Nemzeti Múzeumban a Nemzeti Régészeti Intézet szervezésében. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a múzeum állandó kiállításai HungaryCarddal 50% kedvezménnyel látogathatók.
Bővebben…

Mindszenty bíboros és a magyar Szent Korona – a fontosabb európai kortársak – Kovács Gergely előadása június 18-án!
Az est során a Szent Koronához kapcsolódó számos legendát és tényt hallhatnak az érdeklődők egy olyan előadótól, aki egyike azon keveseknek, akik saját kezükben tarthatták ezt a csodálatos ereklyét. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.
Bővebben…