Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2024.05.24
Az MVM Dome kapui mögött kerül megrendezésre az idei év legnagyobb funky bulija, a Funky Fesztivál. A műfaj külföldi ikonjait felsorakoztató eseményen a magyar nagy nevű lemezlovasok is képviseltetik magukat, és azt ígérik: a fergeteges hangulat garantált lesz!

2024. június 27. este 7 órakor nyílnak a kapui annak a fesztiválnak, melyre a táncos lábúak eddig vártak. A Funky nem csak egy zenei stílus, nem csak a ritmusok és színek birodalma, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, mely egyenlő a vidámsággal és életigenléssel. Magában hordozza azokat a vibráló hangokat és groove -okat, amelyek elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a stílus legendáival a Funky univerzumában. A fesztiválon három ikonikus és meghatározó zenekarral találkozhatunk melyek garantálják a fergeteges hangulatot. 

Örömzenél a Kool & The Gang és az EWF is

A legendás zenekar, 1969 óta tarolja le a színpadokat, és olyan slágerekkel hozott lázba minket, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie… Két Grammy-díj, hét American Music Award, 25 Top Ten R&B és 9 Top Ten Pop sláger – ez csak néhány a rengeteg elismerések közül. A Funky nagy mesterei, zenéjükkel átírták a történelem menetét. Nem csak a múlt büszkeségei, hanem napjainkban is folyamatosan alkotnak, újítanak és lenyűgözik a rajongókat világszerte. 

A legendás Earth, Wind & Fire is ellátogat hazánkba. Az zenekar gitárosa, Al McKay vezetése alatt mág ma is imádnak együtt zenélni: ez az Earth Wind & Fire experience by Al McKay –Best Of. Eredeti hangnemekben és hangulatban adják elő a slágereiket,, fenntartva az EWF hangzás magas színvonalát, zenéjük ritmusgazdag és pezsdítő. 

A Soul Istennője is ellátogat Budapestre

Martha High, a Soul Istennője 35 évig kísérte James Brownt, a Funky Fesztiválra elhozza magával a zenei örökségét, a legnagyobb slágereit. 

A zenekarok közötti átállásokat a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László veszi gondozásba, személyük a legjobb garancia a buli fokozására. A repertoárjukban a Funky mellett a Soul, az R&B és a Hip-Hop ugyanúgy megjelennek, mint a klasszikus amerikai diszkó.