Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.05.01
Félárú fürdőzés az Aquaworl-ben, kirándulás az ősvilágba Ipolytarnócon, Király Linda koncertje a Várkert Bazárban, Pünkösdi Örökség Ünnep a szentendrei Skanzenben, Grandpierre Attila előadása az emberiség jövőjéről!
Aquaworld – az örök nyár szigete!
Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából, illetve korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.)  Bővebben…

“Harmony of Love” – Király Linda koncertje a Várkert Bazárban!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a program teljes árú jegy árából online jegyvásárlás esetén.  A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Pünkösdi Örökség Ünnep a szentendrei Skanzenben május 19-20. között!
2024. május 19–20. között idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a Pünkösdi Örökség Ünnep, a szellemi kulturális örökség közösségeinek találkozója a szentendrei Skanzenben. HungaryCarddal 2 fő részére ingyenes belépő váltható. Bővebben…

Töltődjön fel ízekkel és élményekkel a K5 kult bistroban!
A K5-ben mindenki megtalálja a számítását, akár egy üzleti találkozó, családi esemény, vagy egy baráti sörözés alkalmával. HungaryCarddal 20% kedvezmény a fogyasztás összegéből. Bővebben…

Az életközpontú civilizáció: az emberiség jövője – Grandpierre Attila előadása
HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából. Helyszín: A L T E M P L O M (1133 Budapest, Pozsonyi utca 58. – Bejárat a Gogol utca felől!)
Bővebben…

Kirándulás az ősvilágba Ipolytarnócon!
Az Ipolytarnóci Ősmaradványok Látogatóközpontban igazi időutazásra csábítják a vendégeket. HungaryCard tulajdonosok 10% kedvezményt vehetnek igénybe.
Bővebben…

Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!
Egy emlékezetes programot szeretne a barátokkal vagy a családdal?  A játék minden korosztály számára izgalmas élményekkel teli kikapcsolódást nyújt. HungaryCarddal 30% kedvezmény, mely a kártya helyszínen történő felmutatása esetén érvényes.
Bővebben…