Avatar photo
szerkesztőp:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.03.22

A Duna-parti Budapest Marriott Hotel 9. emeletén található, felújított Liz & Chain Rooftop Bár, büszkén mutatja be új ital- és ételkoncepcióját, amivel célja, hogy a városban trendszetterként, valóban fenntartható és zero waste menüvel induljon újra.

A fenntarthatóság nagy hangsúlyt kap a Budapest Marriott Hotel mindennapi működésében, így a Liz & Chain Rooftop Bár is úgy alakította át a koktéllapját, hogy az igazodjon a vállalat értékéhez. Az organikus alapanyagok felhasználásával kezdve, a farmtól a pohárig tartó kreációkon át, az ételpazarlást minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes korty a fenntarthatóságot ünnepli. A Liz & Chain Rooftop Bár minden falatja – a gyökerektől a szárakig történő felhasználásától, a kreatív újrahasznosítási technikákig – a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket testesíti meg anélkül, hogy az íz vagy a minőség rovására menne.

“Nagy örömmel indítottuk útjára fenntartható koktél- és zero waste ételkoncepciónkat, amellyel bizonyítjuk elkötelezettségünket a környezetvédelem és a kulináris innováció iránt” – mondta Lányi- Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketingmenedzsere. A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, amely éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is a lenyűgöző budapesti és dunai panorámával
várjuk vendégeinket a hét minden napján. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak
megünnepléséről, de akár céges eseményekről- a Liz & Chain Rooftop Bár felejthetetlen tetőterasz-
élményt ígér mindenki számára.”

További információ a www.lizandchain.com weboldalon.