Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.03.13
Ünnepi programok a szentendrei Skanzenben és a Nemzeti Múzeumban, gőzfelhős húsvéti kirándulás Gödöllőre, pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszállóban, látogatás a Tropicariumba, gasztronómiai kalandozás a Malackert Vendéglőben!

Gőzfelhős húsvéti kirándulás Gödöllőre március 31-én!
Húsvét vasárnap nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Gödöllőre. HungaryCarddal 10% kedvezmény a  fapados kocsiosztályra szóló menetjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Huszáros nap a szentendrei Skanzenben március 15-én!
Március 15-én ismét ünnepi programmal várja látogatóit a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum. Huszártábor, lovas díszbemutatók és verbuválás színesíti a programot az 1848-as forradalom ünnepén. HungaryCarddal 2 fő részére ingyenes belépő váltható. Bővebben…

Ingyenes programok a Magyar Nemzeti Múzeumban március 15-én!
A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programokkal várja a látogatókat három napon át, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulóján. 
Bővebben…

Gasztronómiai kalandozás a Malackert Vendéglőben, a meseszép Domonyvölgyben!
Látogasson el egy kellemes ebédre a Malackert Vendéglőbe a Domonyvölgyben és ismerkedjen meg a hely specialitásaival! HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény a fogyasztás összegéből.
Bővebben…

Víz világnapja a Tropicariumban március 22-én!
HungaryCarddal 1 alkalommal 40% kedvezmény a teljes árú Tropicarium belépőjegy árából maximum 2 felnőtt részére, valamint a kártya felmutatására korlátlan alkalommal 15% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából, maximum 2 felnőtt és 2 gyerek részére.
Bővebben…

Nagy Dénes: A Bolyaiak – Egy példa a mának – Avagy lehetnek még polihisztorok?
A két Bolyai: versek és drámák témája. De mi volt a „titkuk” és mit tanulhatunk a fantasztikus eredményeikből és a tragédiájukból? Ez a program közös gondolkodásra hív. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.
Bővebben…

Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!
A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 
Bővebben…

Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!
A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.
Bővebben…