Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.03.01
Információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről,

A király beszéde – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán, Heinz Holliger és a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a Müpában, a tavasz hírnökei Vácrátóton, izgalmas élmények a Logic Arena-ban!

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!
Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól. Bővebben…

A király beszéde – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán!
A 2011-ben számos Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát már számos magyarországi színházban bemutatták. A remek történet a szavak és a barátság erejéről most a Pécsi Nemzeti Színházba is megérkezik. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából 2 fő részére. Bővebben…

A tavasz hírnökei a Nemzeti Botanikus Kertben Vácrátóton!
Hazánk leggazdagabb élőnövény gyűjteménye a világ minden tájáról. HungaryCarddal 15% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Heinz Holliger és a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a Müpában március 10-én!
HungaryCarddal  50% kedvezmény maximum 2 fő részére a koncertjegy árából. A kedvezmény személyes jegyvásárlás esetén vehető igénybe az Allee Bevásárlóközpontban, Kultúrsziget, II. emelet – a Mozi mellett (1117 Bp. Október huszonharmadika utca 8-10.)
Bővebben…

Izgalmas élmények a Logic Arena szabadulószobában!
A Logic Arena négy izgalmas tematikájú szabadulószobával várja a kalandvágyó csapatokat. HungaryCarddal 20% kedvezmény a játék árából.
Bővebben…

Elveszett magyar kódexeink – Mandics György előadása március 12-én!
Helyszín: ALTEMPLOM (1133 Budapest, Pozsonyi utca 58. – Bejárat a Gogol utca felől!) HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.
Bővebben…

Simon & Garfunkel Story + Old Boys 45 koncert március 8-án az Erkel Színházban!
A Krokodil Rock bejelenti a „Nagy Generáció koncertjei” sorozatának 2024. március 8-i koncertjét. A koncertre HungaryCard kedvezmény nem érvényesíthető, de jó szívvel ajánljuk minden zenekedvelő figyelmébe.
Bővebben…