Avatar photo
szerkesztőp:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.02.19
Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ Kiállításon, Szojuz-35 űrkabin a RepTárban, gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben, pihenés és fürdőzés Miskolcon,
Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ Kiállításon!


Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Show-val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban! HungaryCard tulajdonosoknak  50% kedvezmény a belépőjegy árából (4.700 Ft helyett 2.350 Ft) a szakmai nap (február 22.) kivételével.
Bővebben…

Vagyok, aki vagyok – magyar képzőművészet 1945 után – válogatás a Jáky-gyűjteményből!

A Jáky-gyűjtemény részét képező 120 festmény hat tematikus termen keresztül mutatja be a magyar képzőművészet 1945 utáni történetét. A HungaryCard kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Pihenjen Miskolcon a Hotel Pannoniában!


A Hotel Pannonia Miskolc szívében, a sétáló utca mellett – mégis nyugodt központjában található. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város főbb látnivalói, múzeuma, számos étterem és kávézó akár gyalogosan is könnyen és gyorsan elérhető. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásdíjból.
Bővebben…

A RepTárban kiállított Szojuz-35 űrkabin a 2024-es évben is megtekinthető!

A Szojuz-35 űrhajó eredeti parancsnoki kabinja fedélzetén tért vissza a Földre Farkas Bertalan és parancsnoka Valerij Kubaszov. HungaryCard felmutatására 20% kedvezmény, illetve két alkalommal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.
Bővebben…

Páratlan gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben!

Festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, ínycsiklandozó ételek és felejthetetlen hangulat a Dunán. HungaryCarddal 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás összegéből!
Bővebben…

Mike Oldfield’s Tubular Bells – Live in Concert előadása több vidéki helyszínen és az Arénában!


Mike Oldfield remekművét kilenc nagyszerű zenészből összeállított csapat adja elő. HungaryCard kedvezmény nem vehető igénybe a koncertre, de jó szívvel ajánljuk a rajongók figyelmébe.
Bővebben…


Mártózzon meg a miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyító vizében!

A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****. HungaryCarddal 4 alkalommal 30% kedvezmény a felnőtt fürdőbelépőjegy árából 1 főre, az időkorlát nélküli jegytípusra.
Bővebben…