Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2024.02.09

A HSBC-Bau Korlátolt Felelősségű Társaság egy uniós támogatott projekt keretében 125,22 millió Forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el. A projekt költségvetése az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. A projekt keretében a vállalkozás technológiai fejlesztést hajt végre eszközök beszerzésével, valamint egy napelemes rendszer kiépítésével.

A HSBC-Bau Korlátolt Felelősségű Társaság a GINOP  Plusz-1.2.3-21 kódszámú, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban című projekt keretében az 4150 Püspökladány, hrsz. 1859/4. alatti telephelyén technológiai fejlesztéseket valósít meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, 125,22 millió forint európai uniós feltételesen visszatérítendő támogatás segítségével. A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.12.31

A HSBC-Bau Kft. a fejlesztés keretében építőipari tevékenységét fogja fejleszteni robottechnológia bevezetésével. Beszerzésre kerül 1 db RR-WALL DISPENSER Robot RR221 Építőipari robot és 1 db RR-FLOOR CLEANER Robot RR222 Építőipari robot. A projekt részét képezi még egy 12,6 kWp-es Napelemes rendszer kiépítése a projekt megvalósítási helyszínén.

Oktatás keretében felhőalapú megoldások online jelenléti képzés 6 fő részére 20 órában fog megvalósulni. Tanácsadás keretében marketing tanácsadás fog megvalósulni a projekt keretében.

A fejlesztés eredményeként a digitalizált és ellenőrzött munkafolyamatok mindenképpen költségmegtakarítást eredményeznek, így a munkafolyamatok digitalizálása, nyomon követese egy fontos fejlesztési szempont a HSBC-Bau Kft-nél.

A projektről és vállalkozásról bővebb információt a https://hsbcbau.hu/ oldalon olvashatnak.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02623