Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.01.26
Érdemes idén is megvenni a HungaryCard kártyát.

Romantikus utazás a Valentin-napi Gyertyafény Expressz vacsoravonattal Gödöllőre, Az oroszlán és a griff karmai között – egy nagyváros születése – élő történelem idegenvezetés a Vigadóban, téli kirándulás Krisna-völgybe, feltöltődés a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben!

Az oroszlán és a griff karmai között – egy nagyváros születése – élő történelem idegenvezetés a Vigadóban!
HungaryCarddal 20% kedvezmény a jegy árából 2 fő részére. A kedvezmény online jegyvásárlásnál a  MARE2024  kuponkód használatával érvényesíthető.
Bővebben…

Romantikus utazás a Valentin-napi Gyertyafény Expressz vacsoravonattal Gödöllőre!
A MÁV Rail Tours Gyertyafény Expressz hangulatos bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye február 14-én Gödöllőre közlekedik. HungaryCarddal 10% kedvezmény a vacsoravonat részvételi díjának árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Krisna-völgy télen is tárt karokkal várja látogatóit!
Az Európában is egyedülálló Indiai
Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál
minden korosztály számára. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén.
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben!
Felhőtlen szórakozást nyújtó fedett élményfürdő, gőzölgő gyógyvíz – a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes választás, ahol az egész család gondtalanul élvezheti a kikapcsolódás örömeit. HungaryCard szelvényfüzetével 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!
Bővebben…

46. Utazás Kiállítás február 22-25. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!
Idén 46. alkalommal nyílik meg az Utazás Kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye. HungaryCarddal – a szakmai nap kivételével –  4 alkalommal 1 főre válthatnak belépőjegyet  50% kedvezménnyel.
Bővebben…

Síelés Szlovákiában!
Síeljen olcsóbban Szlovákia egyik legnépszerűbb síközpontjában, Donovalyban, Budapesttől 220 km-re!
Bővebben…

Új kedvezményadó partnerünk a Hanna-Bella Apartman Zalakaroson!
Az apartman Zalakaros szélén, egy erdőközeli, csendes helyen található, rövid sétára a népszerű Gránit Gyógyfürdőtől. HungaryCarddal 15% kedvezmény a szállásdíjból.
Bővebben…

Manipulált rendszerváltás – Borvendég Zsuzsanna történész előadása február 6-án!
Helyszín: ALTEMPLOM (1133 Budapest, Pozsonyi utca 58. – Bejárat a Gogol utca felől!) HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.
Bővebben…