Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.12.22
HungaryCard kedvezményei

Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon, Neil Simon: Ölelj át! – a Vidám Színpad műsorán, fürdőzés a demjéni Cascade Barlang – Élmény és Termálfürdőben, karácsonyfa HungaryCard kedvezménnyel, Irie Maffia koncert a Várkert Bazárban!

 
Ne vágj ki minden fát… Idei karácsonyfáját is rendelje meg online – HungaryCard kedvezménnyel!
A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. HungaryCarddal 10% kedvezmény!
Bővebben…

Különleges fürdőzés és hétvégi szauna szeánszok a demjéni Cascade Barlang – Élmény és Termálfürdőben!
Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! HungaryCarddal  50% kedvezmény a 3 órás vagy az egész napos teljes árú felnőtt belépőjegy árából. A kedvezmény érvényesíthető a szauna szeánszokra is!
Bővebben…

Neil Simon: Ölelj át! – romantikus vígjáték a Vidám Színpad műsorán!
Nevetős-sírós, léleksimogató történet, rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény a színházjegy árából 1 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.
Bővebben…

Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!
Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére az alap túra árából.
Bővebben…

Élmények és látnivalók Magyarországon – Útikönyv 20% HungaryCard kedvezménnyel!
A WellPress kiadó változatlan népszerűségnek örvendő útikönyve jó iránytű és útitárs a hazai utazások tervezésekor, ott a helye minden család és turizmussal foglalkozó szakember könyvespolcán!
Bővebben…

Irie Maffia: Család – Adventi koncert a Várkert Bazárban december 16-án!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Kívánj valamit! – Wish személyes átvétellel
Új HungaryCardjának beszerzését összekötheti Wish rendelésének átvételével is! Irodánk (Bp. V.kerület Váci utca 78-80.) Wish átvevőpont is egyben, így mindössze annyi a teendője, hogy a rendelés leadása során a Kiszállítás boltba opciót kiválassza.
Bővebben…

Őserő a Mátra mélyéből – Természetes, magyar gyártmányú kozmetikai termékek az Axibenttől!
Használja ki Ön is a bentonit agyag egyedülálló képességeit és tehermentesítse bőrét, szervezetét! És hogy miért is olvashat erről pont a HungaryCard oldalán? A www.axibent.hu oldalon megrendelt termékek átvételét kérheti irodánkba is (Budapest V. ker. Váci utca 78-80.), így egyúttal akár új HungaryCardjának beszerzésével is összekötheti.