Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.12.08
Jövő februártól leköszön Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója, a posztot átmenetileg Rigó Ferenc tölti majd be - közölte a Szallas.hu csütörtökön. 

A leköszönő vezérigazgató februártól stratégiai tanácsadóként segíti a cégcsoportot, és elsősorban a közép-európai akvizíciókra, illetve a lengyel piac digitalizálására koncentrál.

Szigetvári József vezetése alatt a Szallas.hu tizenkét év alatt  miskolci turisztikai start-upból piacvezető belföldi online foglalási portállá vált, majd külföldi akvizíciókkal 5 országban tevékenykedő, 500 emberből álló csapattal dolgozó közép-európai cégcsoporttá (Szallas Group) nőtte ki magát. Tavaly a cégcsoportot felvásárolta a lengyel Wirtualna Polska Holding – írták a közleményben.

Februártól az új vezérigazgató érkezéséig a Szallas Group menedzsment tagja, Rigó Ferenc vezeti átmenetileg a csoportot.

Rigó Ferenc hasonló sikertörténetet írt Kolozsvárról indult online foglalási oldalával, a Travelminit.ro-val. A romániai szegmens  vezetőjeként 2018 óta aktív szerepet vállalt a csoport működésében,  ötéves stratégiájának kialakításában.