Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.12.04
Vásárolja meg még idén 2023/2024 évi HungaryCardját december 31-ig 23.200 Ft-ért, látogasson ki az Advent Bazilika vásárba, Diótörő és az ünnep dallamai – Karácsony a MÁV Szimfonikus Zenekarral, Barcelona Gipsy balKan Orchestra – Advent a Várkert Bazárban, feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!

Diótörő és az ünnep dallamai – Karácsony a MÁV Szimfonikus Zenekarral 2023.12.23-án a Zeneakadémián!
A koncert karmestere, Dénes István egyben zeneszerző is. Beethoven híres és népszerű Holdfény-szonátáját 2016 nyarán hangszerelte meg, és először a Martonvásáron rendezett hagyományos Beethoven-hangversenyek alkalmával vezényelte. HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezmény a koncertjegy árából 2 fő részére. A kedvezmény igénybevétele előzetes jegyfoglaláshoz kötött a jegy@mavzenekar.hu e-mail címen.
Bővebben…

Barcelona Gipsy balKan Orchestra – Advent a Várkert Bazárban december 10-én!
Különböző nemzetek zenészeinek csoportjából alakult a Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO), amely a Balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezésével és robbanásszerű energiájával szól a közönség szívéhez. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Ne vágj ki minden fát… Idei karácsonyfáját is rendelje meg online – HungaryCard kedvezménnyel!
A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. HungaryCarddal 10% kedvezmény!
Bővebben…

Látogasson ki az Advent Bazilika vásárba!
2023. november 17-én, immár tizenharmadik alkalommal nyitotta meg képzeletbeli kapuit a Szent István Bazilika előtt az Advent Bazilika.
Bővebben…

Látogasson el a vulkánok fantasztikus világát bemutató Kemenes Vulkánparkba!
Elképzelték már valaha, hogy milyen lehet egy vulkán gyomra belülről, hogy mi okozhatja a kitöréseket, vagy, hogy milyen lehet egy aktív vulkán közelében élni? Mindenre fény derül  a Kemenes Vulkánparkban! HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!
A Termálfürdő a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…

Új kedvezményadó partnerünk a Bokorka Vendégház Noszvajon!
Szeretettel várunk a Bokorka Vendégházban, ahol a pihentető környezet, a csend és a kényelem találkozik! Noszvaj varázslatos szegleteiben otthonra lelsz, legyen szó egy romantikus hétvégéről, családi kirándulásról vagy éppen kikapcsolódásról baráti társaságban. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásdíjból. Bővebben…

Őserő a Mátra mélyéből – Természetes, magyar gyártmányú kozmetikai termékek az Axibenttől!
Használja ki Ön is a bentonit agyag egyedülálló képességeit és tehermentesítse bőrét, szervezetét! És hogy miért is olvashat erről pont a HungaryCard oldalán? A www.axibent.hu oldalon megrendelt termékek átvételét kérheti irodánkba is (Budapest V. ker. Váci utca 78-80.), így egyúttal akár új HungaryCardjának beszerzésével is összekötheti.