Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.11.19
.A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. egyedi lehetőséget hirdetett Budapest 150. születésnapjára. Mindössze 150 forintos jeggyel lehetett fürdőzni, ezzel az ajándékkal köszöntve a főváros lakosait. A kilenc fürdőben összesen több mint 10 ezer vendég vett részt a Fürdőünnepen

Kivételes nap volt november 17., olyan egyedi alkalom, ami valóban ritkán – talán egyszer – adatik meg
az életben: 150 éves lett Budapest, az ország fővárosa, az a csodás hely, ahol élünk, dolgozunk. Budapest fürdőfőváros gyakorlatilag egyedülálló módon a világon. Kivételes adottság, hogy olyan kincseket őrzünk és adhatunk, mint gyógyvizeink vagy fürdőink építészeti értékei.

Minden jegy elkelt!

Nem ismeretlen ez a felirat társaságunk fürdőiben. Az azonban fürdőtörténetünkben is páratlan – talán vissza nem térő – nap és pillanatnak számított, hogy néhány óra alatt minden fürdőnk minden jegye elkelt az online rendszerben – a délelőtti és a délutáni időszakra egyaránt.

A belépőket november 4-től lehetett megvenni – csak online módon. ÉnBudapestem applikációval már november 3-án elővásárlási lehetőség volt a jegyvásárlásra, a 2000 darabos keret reggel 8 órára mind el is fogyott. Másnap több mint 8 ezer fürdőjegy talált gazdára jóval ebéd előtt.

Fürdőink ezért ezen a napon teljes személyzettel működtek annak érdekében, hogy a telt házas napon
is minden vendégünknek szülinapi élményben lehessen része. A Fürdőünnep helyszínei voltak Pesttől
Budán át Óbudáig: Csillaghegy, Dandár, Gellért, Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébet, Rudas és
Széchenyi fürdők. (Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.)