Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.11.07
A HungaryCard hírlevelében ismét kedvezményeket kínálnak a kártyatulajdonosoknak.-

Ajándék páros belépő a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjére november 10-én a Zeneakadémián, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!

Ajándék páros belépő a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjére november 10-én a Zeneakadémián, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!
A MÁV Szimfonikus Zenekar koncertje Dora Pejačevič emlékére. Amennyiben szeretne ott lenni a koncerten, jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu e-mail címen 2023. november 8-án éjfélig, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen veheti át.  Bővebben…

Márton-napi vígasságok a Göcseji Falumúzeumban november 11-én!
A Márton napi libalakoma, az újbor kóstolása mellett, különleges programokkal, maradandó élményekkel is várjuk a családokat! HungaryCarddal a részvétel ingyenes. Bővebben…

A MICE Day-en jártunk!
Kollégáink az elmúlt héten a MICE Day-en, a turisztikai szakma egyik legnagyobb, kapcsolatépítési lehetőséget biztosító rendezvényén vettek részt a Hungexpo Kongresszusi Központban. Nem titkolt célunk volt, hogy a meglévő partnereinkkel való találkozáson túl új, minőségi kínálatot biztosító szolgáltatókkal is felvegyük a kapcsolatot, és tovább bővítsük a HungaryCard elfogadóhelyi hálózatát.
Bővebben…

Tegyen egy sétát a Pesti Vigadóban!
Fedezze fel Budapest egyik legszebb épületének több, mint 150 éves történelmét, építészetét és kiállításait! HungaryCard felmutatására korlátlan 20% kedvezmény a Vigadó Galéria jegy árából maximum 2 fő részére. 1 alkalommal 50% kedvezmény 2 fő részére az épülettörténeti séta árából.
Bővebben…

Kösse meg utasbiztosítását nálunk!
Sikeres megállapodást követően a Hotelinfo/ HungaryCard Budapest V. kerület Váci utcai irodája ezentúl a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület képviseleti irodájaként is működik.
Bővebben…

Sugár Bowling & Pub – élmények kicsiknek és nagyoknak!
A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.
Bővebben…

Mártózzon meg a miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyító vizében!
A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****. HungaryCarddal 4 alkalommal 30% kedvezmény a felnőtt fürdőbelépőjegy árából 1 főre, az időkorlát nélküli jegytípusra.
Bővebben…