Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.10.30
Sötétedés utáni különleges kaland vár kicsiket és nagyokat temérdek új látnivalóval november 25. és január 7. között a Verdala palota kertjében.

Visszatér Máltára az ünnepi szezon legvarázslatosabb és legvártabb eseménye, a Magical Illuminated Trail 4. kiadása Az Verdala palota elvarázsolt kertjét teljesen új, elbűvölő lámpakreációk borítják fényárba.

A esemény a Malta Community Chest Fund Alapítvány támogatásával rendezik meg.

A rendkívüli utazás egy csodálatos ösvényen vezet keresztül, melyet számtalan új fénykreáció díszít. Magával ragadó mitikus fákat, éteri virágföldet csodálhatunk miközben bebarangoljuk a Fantáziakertet, majd kozmikus kalandra indulhatunk az Űrkutató világban.

Legyen tanúja a szépséges világító jászolnak, mely először jelenik meg Máltán, és amit ezer meg ezer lámpás ragyogása vesz körül. Sétánk során villogó tündérfényekkel és számtalan csodálatos rajzfilm figurával találkozhatunk.

Amint beáll a sötét, a kertek fényárban úsznak és korlátozott számú vendég, a megváltott jegy ellenében felfedezheti és élvezheti a világítás művészetét és a varázslatos fényfesztivált teljes biztonságban.
További információk: www.illuminatedtrailmalta.com