Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.10.21

’56 falun – a Szentendrei Skanzenben, kutya jó utazások, őszi pihenés a szolnoki Garden Hotelben, időutazás a Budapest Retro Élményközpontban, testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!

 
Újjászülető örökségünk – vezetett séta a Nemzeti Hauszmann Programban megújuló Budavári Palotanegyedben!
Ismerd meg velünk legendás építészünk, Hauszmann Alajos munkásságát, valamint fő műve, a Budavári Palota és környezetének újjászületését! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén. 
Bővebben…

Kutya jó utazások!
Bukovenszki Viviennel a Visit Vivi’s Hungary alapítójával beszélgettünk, aki 25 év turizmusban eltöltött idő után és 15 éves kutya tulajdonosi tapasztalattal fontosnak tartja, hogy az utazások alkalmával ne csak a gazdik, de kis kedvenceik is megtalálják helyüket és az egész családot szívesen lássák a hotelekben és más vendéglátóhelyeken.
Bővebben…

’56 falun – a Szentendrei Skanzenben!
Amikor 1956-ról beszélünk legtöbbször a budapesti eseményekről esik szó, pedig a „vidék forradalma” legalább annyi figyelmet érdemel, mint a fővárosé. Az 1956-os forradalom és szabadságharc ugyanis vidéken kezdődött és vidéken ért véget. HungaryCarddal 1 alkalommal 2 fő részére ingyenes belépő váltható.
Bővebben…

Egy valódi székesfővárosi polgár!
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum új időszaki kiállításának középpontjában Marton Alajos kereskedő és feleségének vélhetően Glatz Oszkár által megfestett portréja áll. A téma aktualitását az adja, hogy üzletét 1873-ban, a főváros egyesítésének évében nyitotta meg, majd évtizedekkel később, virilis polgárként és választott képviselőként is aktív részt vállalt a főváros kereskedelmi ügyeinek az intézésében. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépjegy árából maximum 2 fő részére. Bővebben…

Őszi pihenés a szolnoki Garden Hotelben!
A város zöldövezetében, a Tiszaligetben található a Garden Hotel **** Wellness és Konferencia szálloda. Látogasson el hozzánk, hisz akár üzleti úton jár, baráti vagy családi összejövetelt tervez vagy csak pihenésre vágyik, nálunk mindezt nyugodt környezetben teheti meg. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.
Bővebben…

Páratlan gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben!
Festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, ínycsiklandozó ételek és felejthetetlen hangulat a Dunán. HungaryCarddal 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás összegéből!
Bővebben…

Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!
Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! 2022/2023-as HungaryCarddal 50% kedvezmény, 2023/2024-es kártyával 10% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!
A Termálfürdő a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.