Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.10.09
Újabb kedvezmények: Fürdőzés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban, Az öldöklés istene – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán, Szórakoztató Tudományos Szombat a Mobilis Központban, kutyawellness Zuglóban, halloween a veresegyházi Medveotthonban!

Fürdőzés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban, Az öldöklés istene – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán, Szórakoztató Tudományos Szombat a Mobilis Központban, kutyawellness Zuglóban, halloween a veresegyházi Medveotthonban!

Hűsítő felfrissülés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!
A balmazújvárosi Kamilla Fürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza közel a világhírű Hortobágyhoz, Debrecentől és Hajdúszoboszlótól is egyaránt 20 km-re helyezkedik el. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére az egész napos felnőtt napijegy árából.
Bővebben…

Az öldöklés istene – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán!
Yasmina Reza, magyar származású francia írónő metsző humorú vígjátéka 2007-ben jelent meg és 2009-ben minden jelentős írói díjat elnyert.  A magyarországi ősbemutató 2011-ben volt a Vígszínházban, azóta folyamatosan jelen van a mű a magyar színházak repertoárján. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából 2 fő részére.
Bővebben…

Rémes este a veresegyházi Medveotthonban október 28-án!
Hatalmas nagy szeretettel várunk, de ne egyedül gyere…. mi szóltunk… A borzongás éjjel 11-ig tart. HungaryCarddal 20% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére. Bővebben…

Relax napok a Hotel Makár Sport & Wellness ***/****- ben Pécsett!
Töltsön el néhány napot a mediterrán
hangulatról ismert Pécsett és környékén, országunk egyik  leghangulatosabb és élményekben leggazdagabb régiójában, a Hotel
Makárban kedvezményes áron! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból!
Bővebben…

Kutyawellness Zuglóban!
Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon. Bővebben…

Ono Poké Bowl Bár – egy tál Hawaii a Bartók Bélán!
A Poké bowl Hawaii nemzeti étele. Neve egy vágástechnikát jelöl. Tradicionálisan friss hallal, színes zöldségekkel és mesés szószokkal készül, amiket egy tálban keverünk össze. HungaryCarddal 10% kedvezmény az étlap szerinti árakból.
Bővebben…

Szórakoztató Tudományos Szombat a Mobilis Központban!
Látványos és szórakoztató programok várják a látogatókat október 7-én, szombaton. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 6 fő részére minden jegytípusból!
Bővebben…