Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.08.24
Ajándék páros belépő Heinrich Böll – Bereményi Géza: Katharina Blum elvesztett tisztessége című előadására a Városmajori Szabadtéri Színpadon, állatkertek éjszakája a Miskolci Állatkertben, vezetett bejárás a De la Motte-Beer-palotában, szeretettel vár a Steigervald Tanya!
Ajándék páros belépő Heinrich Böll – Bereményi Géza: Katharina Blum elvesztett tisztessége című előadására a Városmajori Szabadtéri Színpadon szeptember 5-én!
Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal, és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért az iroda@hotelinfo.hu címen 2023. augusztus 30-án éjfélig. Az akció a készlet erejéig érvényes.
Bővebben…

A patikus háza – Vezetett bejárás a De la Motte-Beer-palotában!
Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a budai Várnegyedben, a Dísz téren található. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.
Bővebben…

Állatkertek éjszakája a Miskolci Állatkertben augusztus 25-én!
Az este során különlegességekkel, érdekességekkel várják látogatóikat, akik így egy igazán rendhagyó programon vehetnék részt az állatkertben, hiszen máskor nincs lehetőség rá, hogy megismerjék az állatkert lakóinak életét sötétedés után. HungaryCarddal 2 fő részére 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…

Háromcsillagos erdei feltöltődés Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotelben!
Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. HungaryCarddal 10% kedvezmény az ellátás nélküli szállásdíjból! Bővebben…

Vízi csúszdával bővült a Hatvani Strandfürdő!
Kánikulában hűsítő kikapcsolódást nyújt a Hatvani Strandfürdő. HungaryCard tulajdonosoknak 20 % kedvezmény a belépőjegy árából!
Bővebben…

Kirándulás Szécsénybe a Forgách-Lipthay Kastélymúzeumba!
A Magyar Nemzeti Múzeum Forgách-Lipthay Kastélymúzeuma Magyarország trianoni határának északi peremén helyezkedik el, Szécsény történelmi járásszékhely szívében. HungaryCarddal 2 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, mely az állandó kiállítások megtekintésére jogosít. Bővebben…

Szeretettel vár a Steigervald Tanya!
A Steigervald Tanya több mint 40 éve várja látogatóit a nemzetközileg ismert fürdőváros – Gyula – határában, természetvédelmi területté nyilvánított pusztán, a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában. HungaryCarddal 20% kedvezmény a belépőből és a lovas szolgáltatások árából (a vendéglátás és a büfészolgáltatás kivételével).
Bővebben…

Szentendrén, de új helyen az ízletes halas fogásait kínáló From Sea Étterem!
A szentendrei From Sea Étterem izgalmas halételekkel és elsőrangú kiszolgálással  várja kedves vendégeit! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.
Bővebben…