Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.07.21
Meghívó az Első Hercegkúti Pajtanyár záróeseményére, gőzfelhős kirándulás Kecskemétre , Krisna-völgyi búcsú Somogyvámoson, Végvári Vigasságok az Egri várban, hűsítő hullámok a Palatinuson, nyári kalandok a Dráva Hotelben!

 
Első Hercegkúti Pajtanyár záróeseménye 2023. július 22-én!
Szombaton szeretettel várunk Hercegkúton az Első Hercegkúti Pajtanyár záró programjain. Kulturális, ismeretterjesztő előadások, sütemény és borkóstoló, zenei élmények. A rendezvény ingyenes, a HungaryCard tulajdonosokat üdvözlő itallal várjuk.
Bővebben…

A lelki boldogság szigete – látogasson el Krisna-völgybe a 3 napos búcsúra!
Július 28-30-ig ismét a somogyvámosi Krisna-völgybe invitálnak mindenkit a Krisna-hívők. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából.
Bővebben…

Hűsítő hullámzás a Palatinus Strandon!
A margitszigeti Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő volt Budapesten az első fürdő, amely a szabadban való strandolást lehetővé tette. Az 1919 óta üzemelő, de véglegesen 1921-ben megnyitott strand három medencével és egy dunai úgynevezett kosaras uszodával rendelkezett. A nagymedence több mint 5000 m2-es vízfelületével Európa legnagyobb strandmedencéje volt. HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 
Bővebben…

Végvári Vigasságok az Egri várban 2023. július 22-23-ig!
Élje át a kora-újkori Eger hangulatát! Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézvirtussal, kiállításokkal és régi-zenével várjuk az érdeklődőket.Erre a rendezvényre a HungaryCard kedvezmény nem érvényes, de kiváló program, jó szívvel ajánljuk.
Bővebben…

Nyári kaland a Dráva Hotelben!
Nyári wellness pihenés péntektől vasárnapig Harkányban, a Dráva Hotelben. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból és a honlapon feltüntetett csomagajánlatok árából.  Bővebben…

Páratlan gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben!
Festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, ínycsiklandozó ételek és felejthetetlen hangulat a Dunán. HungaryCarddal 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás összegéből!
Bővebben…

Petőfi Sándor nyomában – gőzfelhős kirándulás Kecskemétre július 29-én!
Az utazás a Petőfi emlékévhez kapcsolódóan keresi fel az alföldi várost, melyben Petőfi vándorszínész évei alatt többször is megfordult. HungaryCarddal 10% kedvezmény a  fapados kocsiosztályra szóló menetjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Találd meg a kivezető utat Európa legnagyobb sövénylabirintusából!
Téged is vár a Csillagösvény Öko Élménypark! Egyedülálló tematikus sövénylabirintusunk Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, Szegedtől 30, Budapesttől csupán 90 percnyire! HungaryCarddal egyéni jegy helyett csoportos jegy váltható maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Légy Te is GyenEScape kalandor!
Utazz szabadtéri kalandjátékunkkal a XIX. századba, miközben felfedezed a környék csodás természeti kincseit! HungaryCarddal 15% kedvezmény a GyenEScape kalandtúra részvételi díjából (ajánlott csapatlétszám 3-4 fő).
Bővebben…