Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.07.15
Művészetek Völgye július 21-30-ig, Petőfi koncert a Várkert Bazárban, ízek és élmények a K5 kult bistroban, hűsítő felfrissülés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban, Pécs kulturális gyöngyszeme, a Zsolnay Negyed, kutyawellness Zuglóban!
Művészetek Völgye Fesztivál 2023. július 21-30-ig!
Balaton-felvidék, Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend. Természet és művészet. Régi és új barátok.10 nap újra együtt! HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Kutyawellness Zuglóban!
Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon. Bővebben…

Hűsítő felfrissülés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!
A balmazújvárosi Kamilla Fürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza közel a világhírű Hortobágyhoz, Debrecentől és Hajdúszoboszlótól is egyaránt 20 km-re helyezkedik el. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére az egész napos felnőtt napijegy árából.
Bővebben…

Töltődjön fel ízekkel és élményekkel a K5 kult bistroban!
A K5-ben mindenki megtalálja a számítását, akár egy üzleti találkozó, családi esemény, vagy egy baráti sörözés alkalmával. HungaryCarddal 20% kedvezmény a fogyasztás összegéből. Bővebben…

Újra várja a látogatókat a megújult Balassa Bálint Múzeum Esztergomban!
Az állandó tárlaton egy kisebb 20. századi retró kollekció is helyet kapott. A középső teremben időszaki kiállítás várja a közönséget. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.
Bővebben…

Fedezze fel Pécs kulturális gyöngyszemét, a Zsolnay Negyedet!
A Zsolnay Negyed teret nyit a kultúrának, a művészeteknek és a turizmusnak egyaránt, és ezzel méltó öröksége a Zsolnay család hajdanán itt működő, nemzetközi hírű kerámiagyárának. HungaryCarddal 50% kedvezmény a Zsolnay jegy árából 2 fő részére.
Bővebben…

Petőfi koncert – Ferenczy György, az 1ső Pesti Rackák és a Mao koncertje a Várkert Bazárban július 21-én!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: Még egy kört mindenkinek – a Városmajori Szabadtéri Színpad műsorán!
HungaryCarddal 40% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető. (1052 Budapest, Bárczy István u. 1.)