Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.30
Az állatpark sikere abban rejlik, hogy olyan feltételek várják a látogatókat, melyek nemcsak szórakoztatóak, de praktikusak is.

Az állatpark mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az ide érkező családok minden tagja maximális kikapcsolódásban részesüljön, éppen ezért két évente hivatalos ellenőrzést kérnek a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársaitól.

Családbarát szolgáltatóhely minősítési bírálatunk közben többek között figyelembe vették  a bababarát szolgáltatásaikat, mint  a szoptató helyiséget vagy a babahordozók ingyenes használatát, a kisgyermekes-családok kényelmét szolgáló húzható kiskocsi bérlését vagy a bátor kisgyermekek Cumifáját.

A kritériumok között szerepel, hogy akadálymentes, babakocsival is megközelíthető parkolót kell biztosítani a gyermekes családoknak de plusz pont járt az ingyenesen használható fedett kerékpár tárolónkért is.

Tavaly az összes mosdóik új köntösbe öltözött és a park több pontján van pelenkázásra is lehetőség.

Nagy népszerűségnek örvend az új korszerű Tarzan játszótér is és sok apró figyelmesség, ami megkönnyíti az ide érkező családok kikapcsolódását.