Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.27
Az elmúlt néhány évben több mint ötezren tanultak masszőrnek a Másodállás Start segítségével. Az élet különböző területeiről érkező emberek fő motivációja, hogy új hivatásként, főállásban vagy másodállásban másoknak segítsenek a testi és a lelki egészség megőrzésében. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy masszőrök egy magas színvonalú, független versenyen mérjék össze a tudásukat és széles körben népszerűsítsék szolgáltatásaikat.

Egy szakma korlátlan növekedési és fejlődési lehetőségekkel

Magyarországon több mint 60-féle masszázstechnika ismert. Ezek egy része már néhány nap, illetve hét alatt elsajátítható, a gyógymasszőrök pedig egy kétéves komplex képzés után nyújtanak széles körű és szakszerű kezeléseket, hogy segítsék ügyfeleik fizikai és mentális egészségének megőrzését és javítását.
A masszőrök folyamatosan képezhetik magukat. Az új ismeretek összetettebbé teszik a tudást és hatékonyabbá a kezeléseket, ami idővel növelheti a szakmai elismertséget, és lehetőséget teremt a karrier magasabb szintre emelésére.

„A masszázsterápia előnye, hogy nincs nagy hely-, illetve eszközigénye. Egy képzett masszőr akár 6-24 hónap alatt jövedelmező vállalkozást építhet fel, hiszen egyre több ember ismeri fel a fizikai és a mentális jóllét fenntartásának fontosságát, ezért a képzett masszázsterapeuták iránti igény folyamatosan nő” – avat be a részletekbe Simon Marcsi, a Másodállás Start vezetője, az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia ötletgazdája és szervezője.

A Masszőr Olimpián a kivételes tehetségeket keresik és jutalmazzák

A masszőrök elsősorban az egészségmegőrzés és a személyes fejlődés lehetőségét keresik ezen a pályán, és az ügyfeleik fizikai és mentális igényeihez igazodva, személyre szabott masszázskezeléseket nyújtanak. A masszázs növekvő népszerűsége ellenére a masszőrök gyakran elszigetelten, a megérdemelt támogatás és elismerés nélkül dolgoznak.

A Masszőr Olimpia résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák készségeiket és képességeiket a szakembereknek, illetve a nagyközönségnek, amivel növelhetik az ismertségüket és az önbizalmukat, értékes tapasztalatokat szerezhetnek, emellett új kapcsolatokra is szert tehetnek, amelyek további üzleti lehetőségeket nyithatnak meg, illetve előnyt jelentenek az ügyfélszerzésben.

„A Masszőr Olimpia páratlan lehetőség a masszázs művészetének és elkötelezett szakembereinek tiszteletére. A célunk felhívni a figyelmet a szakmára és ösztönözni másokat arra, hogy ezen a hálás területen építsenek karriert, hozzájárulva egy egészségesebb, boldogabb világhoz.Egy masszázsterapeutának intuitívnak és kreatívnak kell lennie, hogy érzékelje a kliens fizikai és mentális állapotát, és ennek megfelelően alakítsa ki a masszázskezelést. A Masszőr Olimpián ezeket a kivételes tehetségeket keressük, bátorítjuk és jutalmazzuk” – tette hozzá az első Masszőr Olimpia szervezője.

A verseny esélyt ad a nemzetközi elismerésre

A Masszőr Olimpia a Nemzetközi Masszőr Verseny kritériumai szerint zajlik. A masszőrök meghatározott színvonalú szakmai videók beküldésével nevezhetnek és mutathatják meg a szakmai felkészültségüket. A versenyre 2023. április 5-ig lehet jelentkezni. Az érdeklődők a https://masodallas.net/masszorolimpia2023/ oldalon regisztrálhatnak.

A Masszőr Olimpia győztese részt vehet a koppenhágai Nemzetközi Masszőr Versenyen, ami akár európai ismertséget is hozhat számára.

„Hiszünk abban, hogy minden ember megérdemli az egészséget és a betegségek nélküli életet. A Masszőr Olimpiával ezt az üzenetet szeretnénk minél több emberhez eljuttatni” – zárta gondolatait a Masszőr Olimpia szervezője.

Fotók (forrás: Másodállás Start)