Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2022.11.25
A kuckózós időszak közeledtével Star Chalet-ra keresztelt téli csodaországában várja magával ragadó gasztronómiai élménnyel vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest, ahol a kandalló duruzsoló tüze mellett kortyolgathatjuk majd a lélekmelengető habos forrócsokit, vagy a hotel hideg napokra megálmodott, különleges italspecialitását, 2022 november 25-től egészen 2023 február 15-ig.

A téli időszak és az ünnepek közeledtével a szálloda Passage részében most megálmodták a város tökéletes, zenei ihletésű téli desztinációját. A Star Chalet-ra keresztelt mesevilág hangulatos pihenősarokkal, lágy, melegfényű lámpákkal, halkan duruzsoló szabadtéri kandallóval és lenyűgöző ünnepi dekorációval várja a vendégeket és az arra járó érdeklődőket, azokat, akik egy kis lelassulásra vágynak a főváros nyüzsgő forgatagában.

A helyi klasszikusok ihlette étlapon olyan ínycsiklandó falatok szerepelnek majd, mint a pirított mandula, vagy az alkalomhoz illően újragondolt, izgalmas feltétekkel megbolondított lángos. Az édesszájúak még a fűszeres csokoládé és gyümölcs fondüt is kipróbálhatják, ízlés szerint friss, roppanós gyümölcsökkel, vagy mályvacukorral kombinálva. 

Hard Rock lévén, az élmény nem lenne teljes a klasszikus karácsonyi dallamokat és modern slágereket tartalmazó, különlegesen összeállított lejátszási listák nélkül sem. Nem is lesz ebben hiány, ráadásul egész decemberben élőben hallhatjuk felcsendülni a már jól ismert dallamokat, kisebb zenekarok feldolgozásában, vagy meghívott DJ-k jóvoltából.

„Fantasztikus érzés, hogy a Hard Rocknál egész évben azon dolgozhatunk, hogy olyan izgalmas, egyedülálló élményeket álmodjunk meg vendégeink számára, melyek középpontjában a zene és a szórakozás áll. A Star Chalet megalkotásakor is az motivált minket, hogy egy hangulatos, kifinomult élményt, környezetet teremtsünk, ahol a látogatók teljesen átadhatják magukat az ünnep varázsának. A Star Chalet garantáltan Budapest egyik kihagyhatatlan úti célja lesz az elkövetkező hónapokban – mondta Graham Kiy, az EMEA régió Hard Rock Hotelekért felelős alelnöke.

Ha valaki a különleges Star Chalet ételek és italok mellett valami tartalmasabb fogásra is vágyna, a szálloda Sessions éttermében biztosan talál majd kedvére valót.  Itt nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal, valamint megújult, tematikus téli menüvel, kézműves koktélokkal és bőséges borlappal várják az érdeklődőket egész télen. Így aztán legyen szó egy a szeretteinkkel elköltött elegáns ünnepi étkezésről, vagy egy csokoládéfondüs, hangulatos téli éjszakáról a barátokkal és családdal, a Hard Rock Hotel Budapest mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Az 5 csillagos Hard Rock Hotel Budapest, a lánc első közép-európai szállodájaként március óta fogadja vendégeit a főváros szívében, csupán karnyújtásnyira a luxus üzleteiről méltán híres Andrássy úttól, a Nagymező utca és az Ó utca sarkán.