Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2022.11.23
A tajvani China Airlines ( CI ) 30 hónap szünet után beindította Bécs-Tajpej közvetlen járatát. A CI64-es járat a téli időszakban december végéig heti három alkalommal hétfőn, kedden és szombaton repül Bécsből,  a visszaúti járat pedig CI063 hétfőn, pénteken és vasárnaponként közlekedik. Január és március között már heti négy járat köti össze a két fővárost az Airbus 350-es legkorszerűbb gépeivel.

A magyar utasok körében is népszerű bécsi indulású járatok Budapestről elérhetők az Austrian  Airlines járataival, a Flixbus közvetlen schwechati járatával vagy vonattal.

Európából Bécsen kívül jó csatlakozással elérhető a légitársaság napi frankfurti, illetve heti négy amszterdami non-stop  járata.

Külön felhívja a légitársaság a figyelmet a jelenleg konkurencia nélküli, prémium economy ülések kínálatára, melynek fogadtatása rendkívül népszerű az utasok körében.

November 16-tól a China Airlines heti kettőre növeli járatsűrűségét a Tajvan-Palau útvonalon a teljesen új A321neo típusú utasszállító repülőgéppel. A kapacitás 180 ülőhely, ebből 12 prémium economy  és 168 turistaosztály.

Palau a Csendes-óceán nyugati részén található, és gyakran “a szivárvány vége” néven emlegetik. 340 szigetből áll, és tengeri erőforrásokban igen gazdag. Számos látnivaló csalogatja az ide látogatókat, amely a világ legkülönlegesebb természeti látnivalói közé tartozik, mint például a Milk Lake, a Big Drop-off, a Clam City és a Soft Coral, ami az utazóknak az ország szürreális, víz alatti szépségét mutatja be. A Tiffany-kék vizű Milk Lake az UNESCO világörökségi listáján  is szerepel.

A légitársaság kiemelkedően kedvezményes jegyárakkal támogatta az utazási irodák részvételét a november eleji Tajpejben megrendezett nemzetközi idegenforgalmi vásáron.

A China Airlines weboldalán már elindult egy online utazási vásár is, amely számos különleges akciót kínál különböző útvonalakon mostantól november 28-ig, köztük a Tajvan-Palau meglepetés tarifát.

A Dynasty törzsutas tagok, akik jegyet foglalnak és regisztrálnak az esemény weboldalán, részt vesznek egy sorsoláson és ingyenes jegyeket nyerhetnek három új célállomásra: Cebu, Danang és Chiang Mai.

Azzal a céllal, hogy az utazási irodák alkalmazottai jobban megismerhessék a China Airlines on-board szolgáltatásait és legújabb desztinációit , a légitársaság az arra jogosultaknak PEP jegyet kínál a magyar piacon is :  Bécs – Da Nang (Vietnam), Bécs  – Cebu (Fülöp-szigetek ), Bécs  – Chiang Mai ( Thaiföld) útvonalra 399 EUR-ért (taxokat nem tartalmazza)  az Economy osztályra,  EUR 899-ért (taxokat nem tartalmazza) a  Premium Economy osztályra.

Mellékelt kép:  A China Airlines első COVID utáni járata megérkezik Bécsbe.