Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2022.11.11
Sem oltási igazolást, sem PCR-tesztet nem kell bemutatniuk többé az Egyesült Arab Emírségekbe utazóknak, miután az ország az összes főbb járványügyi korlátozást megszüntette.

A Konzuli Szolgálat honlapjára is felkerült az aktualizált információ, miszerint az Egyesült Arab Emírségek a belépésnél megszüntetett minden korábbi oltási és PCR-tesztelési kötelezettséget.

Az ország területén a maszk viselése már csak opcionális, kizárólag az egészségügyi intézményekben kötelező, hasonlóan a magyar szabályokhoz.

Az Emirates légitársaság arról tájékoztatott, hogy a velük utazók a korlátozásmentes beutazás mellett most akár ingyen hajózhatnak is. Ugyanis idén is elindították „My Emirates Pass” szolgáltatásukat, amely a beszállókártyát különleges árengedményeket és ajánlatokat kínáló exkluzív tagsági kártyává változtatja.

A 2022. november 1. és 2023. március 30. között Dubajba repülő Emirates-utasok kiemelt kedvezményekkel fedezhetik fel a város és a környező területek széles kínálatát, a víziparkokat, a pazar wellnesscentrumokat és bevásárlóközpontokat. (Forrás: Turizmus.com)