Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.10.24
Az élmény 15 éve a részletekben rejlik – jeles jubileumot ünnepel idén az Accent Hotels, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca. A 26 szállodát üzemeltető vállalat vendégeivel és munkatársaival együtt születésnapi kampánnyal köszönti a kerek évfordulót.

Idén ünnepli alapításának 15. évfordulóját az Accent Hotels, Magyarország legnagyobb független szállodaüzemeltető vállalata. A cég 2007 óta nyújt teljeskörű szakmai tanácsadást és üzemeltetési megoldásokat szállodatulajdonosok, -befektetők és -hitelezők számára.

A szállodalánc alapítása óta folyamatosan bővül, égisze alatt jelenleg 20 magyarországi és 6 ausztriai hotel működik, melyek között a síhotelektől a kastélyszállón és az üzleti szállodákon keresztül a négycsillagos wellness hotelekig minden fellelhető.

Az Accent Hotels által üzemeltetett közel 1900 szállodai szobában 650 munkatárs dolgozik a vendégek kényelméért, akiknek napi feladatait további 35 kolléga támogatja az Accent Hotels budapesti központi irodájából.

„Az Accent Hotels alapításakor felismertük azt, hogy a szendvics modellben történő szállodaüzemeltetés – ahol az ingatlantulajdonos egy szállodaüzemeltetőt bíz meg a hotel irányításával és szükség esetén a márkát pedig egy franchise partner hozza – Magyarországon még nem létezett.

Az elmúlt 15 évünk üzleti sikerei és portfóliónk folyamatos bővülése pozitív visszaigazolása annak, hogy jó döntés volt az üzleti struktúra meghonosítása. Példánkat több vállalat is követte a hazai piacon, az általuk teremtett versenyhelyzet pedig minket is folyamatos megújulásra sarkall.

Az Accent Hotels életében mérföldkő volt 2017, hiszen ekkor léptük át Magyarország határait a Club Hotel am Kreischberg üzemeltetésének átvételével, amelyet azóta további öt szálloda követett Ausztriában. Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során megbízható vállalattá váltunk a szállodatulajdonosok, a vendégek és a munkavállalók szemében egyaránt.

Az Accent Hotels kihívásokkal teli időszakban indult növekedésnek, most pedig szintén olyan éveket élünk, amikor a szaktudás értéke megsokszorozódik. Kollégáink a legnagyobb értékeink, rendkívül összetartó a csapatunk szállodai és központi szinten is, törzsgárdánk jó része pedig már több mint 10 éve a vállalat alkalmazásában áll.

A közeljövőt a kialakuló gazdasági helyzetre adott megoldások határozzák meg, melyből megfeszített munkával igyekszünk minél eredményesebben kijönni, adott esetben pedig örülünk annak, ha portfóliónkhoz további hazai és osztrák szállodák csatlakozhatnak.

Szállodaláncként több egységet összefogva meg tudunk valósítani komolyabb technológiai fejlesztéseket, amelyeket a hotelek egyenként nem feltétlen tudnának kivitelezni. Lépéseket teszünk a minél szélesebb körű digitalizáció irányába folyamataink hatékonyságának növelése érdekében, valamint szeretnénk még nagyobb hangsúlyt fektetni az elhivatott szakértő kollégák felkarolására és fejlesztésére” – mondta el Csordás Imre, az Accent Hotels tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A szállodalánc születésnapi kampánnyal készül, melynek keretében 15% kedvezményt kínál a megújult weboldalán közvetlenül foglaló vendégeinek egészen december 11-ig. Ez idő alatt a közösségi média felületein az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az Accent Hotels elmúlt 15 évébe, értékes nyereményekért játszhatnak, valamint közelebbről megismerhetik a szállodalánc törzsgárdájának tagjait.