Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.07.19
Az első Pincepörkölt Gulyásfesztivált a Mr. Goulash Clubban, Badacsonytomajon.2022. június 25-én rendezték meg.

120 kiló marhalábszárból, 80 kiló burgonyából közel 500 adag gulyás várta az érdeklődőket, amely Mr.Goulash saját receptje alapján készült. A rendezvény jó hangulatáról színes programok, bohóc műsor, operett műsor, néptánc, borkóstoló, és neves előadók gondoskodtak. 

Fellépett többek között Lola, Babai Norbi és Bency, Mario, Sihell Ferry & Henna. Az idelátogatókat az ízletes étel, és jó hangulat mellett a világ legnagyobb fakanala  fogadta, amelynek mérete 4 m 23 cm.

Ez a fakanál nem csak a rendezvény fő szimbóluma volt,  de mérete miatt egyben világrekord is. Erre az alkalomra készítette egy helyi mesterember. 

Mr. Goulash, aki a fesztivál megálmodója és megszervezője, elmondta, hogy hagyományteremtő céllal rendezték meg az eseményt. 

További tervei között szerepel még, hogy több rendezvénnyel is gazdagítja a Balaton parti település kulturális életét, kihasználva, hogy a Mr. Goulash Club rendelkezik minden adottsággal, ami színvonalas programok, esküvők, céges rendezvények, – vagy akár a borospincére is gondolva, – borkóstolók lebonyolításához szükséges. 

Mr. Goulash a Pincepörkölt Fesztivál színvonalas megrendezésével, lebonyolításával bizonyította, hogy a helyszín kiválóan alkalmas akár több száz embert kiszolgáló rendezvényeknek is otthont adni.

Az I. Badacsonytomaji Pincepörkölt  Gulyásfesztivált az eseményhez méltó, fergeteges hangulatú retro disco zárta.